Voor organisaties

Wat kan het Vrijwilligerspunt Dalfsen voor jouw organisatie betekenen?

Wij bieden jouw organisatie dit gratis platform aan om jouw organisatie en jullie vrijwilligersvacatures goed onder de aandacht te brengen. Maak hieronder een account aan en laat zien wat je als organisatie te bieden hebt. Beheer van hieruit je vacatures en je hele vrijwilligersbestand, plaats evenementen en workshops of volg een training. Je kan meteen aan de slag!


Kijk hieronder wat we nog meer voor jouw organisatie kunnen doen of kom een keer langs tijdens openingsuren. We helpen je graag verder.

Ik wil een organisatie aanmaken

Maak een account aan en begin meteen. Heb je al een account? Ga dan rechtsboven naar "Log in" en log in met jouw gegevens.

Ik wil een vacature aanmaken

Je zoektocht naar nieuwe vrijwilligers begint hier. Nog geen account? Maak dan eerst een account aan.

Expeditie Nieuwe Gezichten

Doelgericht op pad om voor jouw organisatie nieuwe gezichten te vinden!

Wil jouw organisatie graag nieuwe doelgroepen vrijwilligers werven maar weten jullie niet waar jullie ze moeten zoeken? Meld je dan aan voor een Expeditie Nieuwe Gezichten.


De eerste Expeditie start op dinsdag 7 september. Er is nog één plek vrij.

BestuurdersCentraal

Een lokaal netwerk van bestuurders!

Advies en ondersteuning voor bestuurders van vrijwilligersorganisaties door bestuurscoaches. Kennisdeling, workshops en trainingen door experts voor vrijwillige besturen.

Scholing

Trainingen en workshops

Wij geloven in het delen van kennis. Om vrijwilligers en organisaties te ondersteunen bij hun taken, biedt het Vrijwilligerspunt Dalfsen gratis trainingen en workshops aan voor vrijwilligers in de gemeente Dalfsen.


Wil je jouw kennis delen met anderen? Je kan hier ook een training of workshop aanbieden.


Vind je niet wat je zoekt, neem dan contact met ons op.

Onze partners

Deze organisaties zijn al partner geworden op Vrijwilligerspunt Dalfsen. Wil jij ook partner worden? Maak dan een organisatie aan via onderstaande knop.

Veelgestelde vragen

Klik op de link voor meer informatie hoe je een vacature toevoegt, of hoe je een beheerder aan je organisatie kan toevoegen!