Scholing

Een leven lang leren!

Wij willen vrijwilligers en organisatie ondersteunen zodat zij hun werkzaamheden zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Maar iets nieuws leren is ook gewoon leuk en een mooie manier om vrijwilligers te waarderen. Daarom bieden we hier workshops, trainingen en cursussen op allerlei gebieden aan. Wil jij jouw kennis delen met anderen? Bied dan hier je training of workshop aan.

Workshops, trainingen, webinars, cursussen.

.

TikTok gebruiken voor je organisatie!

Zijn jullie op zoek naar jongere vrijwilligers? Leer TikTok gebruiken om jongeren met jouw organisatie kennis te laten maken.

On-line trainingen

E-learning van verschillende aanbieders.

gezond thuis werken

Goed en gezond (thuis) werken.

Veel thuis aan het beeldscherm gekluisterd? Extra belangrijk om daar goed mee om te gaan. Denk aan een goede werkplek en werkhouding, maar bijvoorbeeld ook aan de balans tussen zorg en werk.

Doe je voordeel met deze training!

verandering van werk

Wat past bij jou?

Op zoek naar (ander) werk? We helpen je graag met trainingen om te weten wat bij jou past, een baan te zoeken en je goed te presenteren. Er zijn trainingen als: creëer je eigen droombaan, een elevator pitch maken en de dresscode voor mannen.

Alles om een goede start te maken.

training in omgaan met problemen

Omgaan met problemen.

Soms is het lastig om ontspannen te werken: denk bijvoorbeeld aan conflicten, pesten of stress. Met deze trainingen kun je hier zelf iets aan doen.

cursus klik en tik

Klik & tik

Niet iedereen doet moeiteloos mee in onze digitale maatschappij. Daarom is er een lessenserie Klik & Tik. Een laagdrempelige cursus over de computer, internet en allerlei daarmee samenhangende zaken. Je gaat tijdens en na deze cursus met plezier met deze onderwerpen aan de slag!

digi sterker

Digisterker

In de cursus Digisterker leer je stap voor stap hoe je handig en veilig informatie kunt vinden en hoe je digitaal je persoonlijke zaken bij de overheid regelt. Versterk je digitale vaardigheden met deze cursus en doe mee.

training in wet en regelgeving bij ontslag

Wet- en regelgeving bij ontslag

Krijg je te maken met ontslag? Dan helpt het om op de hoogte te zijn van wet- en regelgeving.

knhm foundation

Hulp bij burgerinitiatieven

Jouw initiatief is uniek en verdient de beste begeleiding. Kijk hier voor (gratis) online workshops en verdere begeleiding.

sterker in je werk

Sterker in je werk!

Heb je moeite met bepaalde onderdelen in je werk? Wil je je voorbereiden op nieuw werk? Dan zijn deze trainingen iets voor jou! Creatief denken, assertiviteit, effectief communiceren, foutloos schrijven... en nog veel meer.

Daar wordt niet alleen je werk beter van... jij ook!