Scholing

Een leven lang leren!

Wij willen vrijwilligers en organisatie ondersteunen zodat zij hun werkzaamheden zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Maar iets nieuws leren is ook gewoon leuk en een mooie manier om vrijwilligers te waarderen. Daarom bieden we hier workshops, trainingen en cursussen op allerlei gebieden aan. Wil jij jouw kennis delen met anderen? Bied dan hier je training of workshop aan.

Workshops, trainingen, webinars, cursussen.

.

Infoavond vertrouwenspersoon

Wil jij serieus werk maken van sociale veiligheid en grensoverschrijdend gedrag voorkomen? Kom naar deze infoavond en leer wat een vertrouwenspersoon voor jouw organisatie kan betekenen.

Masterclass fondsenwerving

Heb jij een leuk idee voor je buurt maar weet je niet hoe je dat zou kunnen financieren? Kom naar deze masterclass en vertrek met een plan en begroting.

Zet je idee op een A4 en neem het mee. Wij kijken samen naar je plan en hoe je dit het beste zou kunnen financieren.

On-line trainingen

E-learning van verschillende aanbieders.

Goed en gezond (thuis) werken.

Veel thuis aan het beeldscherm gekluisterd? Extra belangrijk om daar goed mee om te gaan. Denk aan een goede werkplek en werkhouding, maar bijvoorbeeld ook aan de balans tussen zorg en werk.

Doe je voordeel met deze training!

Wat past bij jou?

Op zoek naar (ander) werk? We helpen je graag met trainingen om te weten wat bij jou past, een baan te zoeken en je goed te presenteren. Er zijn trainingen als: creëer je eigen droombaan, een elevator pitch maken en de dresscode voor mannen.

Alles om een goede start te maken.

Omgaan met problemen.

Soms is het lastig om ontspannen te werken: denk bijvoorbeeld aan conflicten, pesten of stress. Met deze trainingen kun je hier zelf iets aan doen.

Klik & tik

Niet iedereen doet moeiteloos mee in onze digitale maatschappij. Daarom is er een lessenserie Klik & Tik. Een laagdrempelige cursus over de computer, internet en allerlei daarmee samenhangende zaken. Je gaat tijdens en na deze cursus met plezier met deze onderwerpen aan de slag!

Digisterker

In de cursus Digisterker leer je stap voor stap hoe je handig en veilig informatie kunt vinden en hoe je digitaal je persoonlijke zaken bij de overheid regelt. Versterk je digitale vaardigheden met deze cursus en doe mee.

Wet- en regelgeving bij ontslag

Krijg je te maken met ontslag? Dan helpt het om op de hoogte te zijn van wet- en regelgeving.

Hulp bij burgerinitiatieven

Jouw initiatief is uniek en verdient de beste begeleiding. Kijk hier voor (gratis) online workshops en verdere begeleiding.

Sterker in je werk!

Heb je moeite met bepaalde onderdelen in je werk? Wil je je voorbereiden op nieuw werk? Dan zijn deze trainingen iets voor jou! Creatief denken, assertiviteit, effectief communiceren, foutloos schrijven... en nog veel meer.

Daar wordt niet alleen je werk beter van... jij ook!