#WAT JIJ DOET!

Zet jouw vrijwilliger in het zonnetje.

In de gemeente Dalfsen zijn heel veel vrijwilligers actief. Allemaal sociale, handige, actieve, zorgzame, enthousiaste mensen die zich inzetten voor anderen. Wat doe jij om jouw vrijwilligers te waarderen?

Doe mee met onze nieuwe campagne en laat zien wat jouw vrijwilligers zo bijzonder maakt.


Maak gebruik van de gratis toolkit en zet je vrijwilligers in het zonnetje @WAT JIJ DOET!Laat anderen zien #WAT JIJ DOET!

Breng zelf de geweldige en fantastische vrijwilligers van jouw organisatie in beeld met #WAT JIJ DOET! Zo kan iedereen zien wat voor moois er al allemaal in de gemeente Dalfsen gebeurd én maken we nog meer mensen enthousiast om ook vrijwilligerswerk te gaan doen.

Hoe werkt het?

Met #WAT JIJ DOET laten we zien wat vrijwilligers allemaal doen én hoe goed ze dat doen. Voor organisaties is het en mooie manier om vrijwilligers te waarderen en iemand écht even in het zonnetje te zetten. Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden.

Bovendien wordt het werven van nieuwe vrijwilligers eenvoudiger wanneer je laat zien wat voor bijzondere dingen jouw vrijwilligers doen. Wij maken het zo eenvoudig mogelijk voor je. We hebben een gratis toolkit die je kunt gebruiken om jouw vrijwilligers zo goed mogelijk in beeld te brengen.

Aan de slag!

Maak een portretfoto van jouw vrijwilliger met de felgekleurde pijlen en teksten die passen bij deze persoon. De pijlen kun je op afspraak bij het Vrijwilligerspunt Dalfsen afhalen maar ook digitaal toevoegen via de toolkit.


Iedereen kan mee doen. Sport, cultuur of zorg, grote en kleine organisaties, ook als er maar één vrijwilliger actief is. Deel de foto's op social media en met ons. Dan laten we samen zien hoe leuk vrijwilligerswerk is!

Ook digitaal!

Je kunt ook digitaal aan de slag. De pijlen zijn namelijk ook te downloaden. Maak een goede foto van jouw vrijwilligers en voeg de pijlen later digitaal toe.


In de toolkit vind je alles wat je nodig hebt om zelf creatief aan de slag te gaan.Toolkit

Fonts, logo's en pijlen

Losse pijlen PNG

Losse pijlen SVG

Instructie "Hoe maak je een goede foto"