Post | november 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Overijsselse Vrijwilligersprijs 2022!

Overijsselse vrijwilligersprijs 2022

De winnaars hebben op dinsdag 29 november hun prijs ontvangen!In de vroege ochtend werd Henk Snijders uit Nieuwleusen thuis verrast. Henk is vaak kartrekker bij activiteiten, molenaar op twee molens, bestuurslid bij meerdere verenigingen en bouwcoördinator bij BalkInn in Nieuwleusen. Hij zou graag nog meer willen doen, maar dat laat zijn gezondheid tegenwoordig niet meer toe.


In Dalfsen werd Trudie Kramer, één van de drijvende krachten van de EHBO vereniging Hoonhorst-Dalfsen, overvallen. Onder valse voorwendselen was zij naar het huis van de penningmeester van de vereniging gelokt waar zij de prijs in ontvangst mocht nemen.


De vrijwilligers van het kinderwerk in Lemelerveld werden in De Mozaïek in het zonnetje gezet. Zij organiseren in het voor- en najaar leuke activiteiten voor kinderen in Lemelerveld en in de zomervakantie de timmerweek. Zij wilden wel vermeld hebben dat de opa's en oma's van de kinderen hen altijd helpen om er een succes van te maken. De aanwezige dames namen de oorkonde graag aan en wisten er ook al een mooie plek voor.


Als laatste was Wim Lengkeek uit Dalfsen aan de beurt. Wim is coördinator van de knotploeg Dalfsen en organiseert alle werkdagen met de groep. Daarnaast doet hij veel met jeugd en scouting in de natuur. Carin de Cloe van Landschap Overijssel was ook bij de uitreiking aanwezig.


Vrijwilligers maken het verschil! Dat wordt enorm gewaardeerd.


De Overijsselse Vrijwilligersprijs is een samenwerking tussen provincie Overijssel, Stichting Stimuland en Vrijwilligerspunt Dalfsen.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Vanaf 1 juli eHerkenning 2+ voor de gratis VOG

| Nieuws
Op 1 juli 2021 vervalt voor overheidsdiensten het betrouwbaarheidsniveau eHerkenning 1 (EH1). Vanaf die datum ...
Lees meer

Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen

| Nieuws
Op 1 juli moeten alle verenigingen en stichtingen voldoen aan de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen ...
Lees meer

Mensen maken Nederland!

| Nieuws
Met bijna 7 miljoen vrijwilligers is de grootste werkgever van Nederland het vrijwilligerswerk. Je vindt er ...
Lees meer