Skip Sidebar

Over ons

Wij willen graag mensen helpen uit de gemeente Dalfsen die te maken hebben met een schuldenproblematiek. Samen proberen wij een oplossing te zoeken om schulden te voorkomen en als er schulden zijn ...

Armoedebestrijding
Deel

bestuurslid communciatie

1–2 uur/week
BestuurMarketing & CommunicatieSociale media
Armoedebestrijding
Deel activiteit
#41905
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/schuldhulpmaatje1/activiteiten/bestuurslid-communciatie/41905 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken een communicatie vrijwilliger die ons helpt persberichten schrijven en actief is voor onze organisatie op social media. Om zo ons werk te promoten.

Uitgebreide omschrijving

Als vrijwilliger willen we graag dat je tot bestuur toetreedt. Wil je wel onze werk onder de aandacht brengen maar geen bestuursfunctie is dit bespreekbaar. Als bestuur vergaderen we 10 x per jaar op een avond. Als bestuur houden wij ons niet direct bezig met schuldhulpverlening, dat doen onze gecertificeerde maatjes.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Over Stichting Voor Elkaar Dalfsen

Wij willen graag mensen helpen uit de gemeente Dalfsen die te maken hebben met een schuldenproblematiek. Samen proberen wij een oplossing te zoeken om schulden te voorkomen en als er schulden zijn deze op te lossen.
Deel activiteit