Skip Sidebar

Over ons

De coöperatie Nieuwleusen Synergie is in 2012 opgericht door een groep enthousiaste inwoners van Nieuwleusen. Het doel van Nieuwleusen Synergie is om het dorp Nieuwleusen leefbaar (en betaalbaar) te ...

Natuur & MilieuBuurt & omgevingKunst & cultuur
Deel
Manager Kringloopwinkel Deuroe Veuroe

Manager Kringloopwinkel Deuroe Veuroe

Structureel werk · 16–40 uur/week
De Grift 17, 7711 EP Nieuwleusen, Nederland
CoördinerenBestuurAdvies & Mentoring
Natuur & MilieuBuurt & omgevingKunst & cultuur
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Nieuwleusen Synergie
#44224
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/deuroe-veuroe-Nieuwleusen-Synergie/activiteiten/Manager-Kringloopwinkel-Deuroe-Veuroe/44224 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Dagelijkse leiding van overige vrijwilligers Kringloopwinkel.

Uitgebreide omschrijving

Kringloopwinkel Deuroe Veuroe, onderdeel van Nieuwleusen Synergie, is op zoek naar een opvolger voor Klaas Knol, de huidige manager van de kringloopwinkel.


Functie-vereisten:

-       Aansturen vrijwillige medewerkers in de kringloopwinkel, verdelen van taken;

-       Beschikbaar voor meerdere dagen/dagdelen in de week (aantal en tijdstippen in overleg);

-       Eindverantwoordelijkheid voor openen en afsluiten van de winkel;

-       Toezicht op inkomsten en kasbeheer (de administratie wordt grotendeels door een andere vrijwilliger bijgehouden);

-       Inspringen of vervanging regelen waar nood aan de man komt (bijv. bij uitval medewerkers door ziekte);

-       Regelmatige afstemming met bestuur Nieuwleusen Synergie;

-       Coördineren afvoer van witgoed en restafval en contact houden met ROVA;

-       Gevoel voor sfeer onder de medewerkers.


Het is vrijwilligerswerk, maar niet vrijblijvend. Taken kunnen eventueel in onderling overleg worden herverdeeld.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Nieuwleusen Activiteiten > Nieuwleusen Synergie > Manager Kringloopwinkel Deuroe Veuroe

Over Nieuwleusen Synergie

De coöperatie Nieuwleusen Synergie is in 2012 opgericht door een groep enthousiaste inwoners van Nieuwleusen. Het doel van Nieuwleusen Synergie is om het dorp Nieuwleusen leefbaar (en betaalbaar) te houden voor iedereen. In de oprichtingsakte is dit verwoord als ‘het ontwikkelen en exploiteren van een zelfvoorzienend Nieuwleusen voor een leefbare toekomst met gebruikmaking van duurzame energie en technieken’.
In de afgelopen jaren heeft Nieuwleusen Synergie al veel gerealiseerd. Een aantal voorbeelden is in deze folder terug te vinden. Uitgangspunt van de coöperatie is dat alle baten en voordelen uit de diverse initiatieven rechtstreeks terugvloeien naar de leden en de gemeenschap van Nieuwleusen. Ons motto is dan ook: ‘deur ons, veur ons’.
We doen het samen en de baten zijn ook voor ons samen. Naast de diverse niet-financiële baten is het de afgelopen jaren ook gelukt om diverse lokale initiatieven met geld of goederen te ondersteunen. Voorbeelden hiervan zijn de stichting Philadelphia (een tv met groot scherm), de gezamenlijke diaconieën (eenmalige bijdrage voor kerstpakketten), het museum Palthehof (bijdrage voor herstel van een historische tramwagon) en zorgcentrum De Hulstkampen (bijdragen voor o.a. spelletjes en wandversiering). Bovendien is in samenwerking met de gemeente een laadpunt voor e-bikes gerealiseerd.
Het lidmaatschap van Nieuwleusen Synergie staat open voor iedereen. Samen kunnen we immers veel meer bereiken. Ook zonder lidmaatschap kunt u ons steunen, bijvoorbeeld door als vrijwilliger actief te zijn of door mee te doen bij één of meer van onze projecten. Met een lidmaatschap onderstreept u echter dat u het eens bent met de uitgangspunten en doelstellingen van de coöperatie: het nastreven van een zelfvoorzienend Nieuwleusen voor een leefbare toekomst.