Skip Sidebar

Over ons

Welkom bij Kringloopwinkel Deuroe Veuroe, de Grift 17 te Nieuwleusen.
Kom gerust eens kennismaken. Van tevoren even een berichtje doen kan altijd, maar even rondkijken of vrijwilligerswerk in ons ...

Natuur & MilieuBuurt & omgevingKunst & cultuur
Deel

Over Kringloopwinkel Deuroe Veuroe (Nieuwleusen Synergie)

Welkom bij Kringloopwinkel Deuroe Veuroe, de Grift 17 te Nieuwleusen.
Kom gerust eens kennismaken. Van tevoren even een berichtje doen kan altijd, maar even rondkijken of vrijwilligerswerk in ons leuke team u iets lijkt, is natuurlijk ook mogelijk. De koffie of thee staat rond 14.30 altijd voor u klaar!

Wij zijn geopend op de woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagmiddag. We zijn vooral op zoek naar vrijwilligers die gevoel hebben voor detailhandel, prijsbewust zijn, de kassa willen leren bedienen en het leuk vinden om in teamverband allerlei dingen te doen in en om de winkel.

Heeft u een andere kwaliteit waarmee u Deuroe Veuroe van dienst wilt zijn, zoals handigheid met (computer)techniek of vindt u het leuk om goederen te repareren / onderhouden, of heeft uzelf een idee passend bij de winkel dan bent u van harte welkom in ons team. Samen maken we het verschil voor onze diverse klantenkring.

Stageplaats
Ook scholieren van het voortgezet onderwijs maken we graag wegwijs in het verduurzamen en recyclen van binnengebrachte goederen en verkoopwerkzaamheden. Stage lopen bij Deuroe Veuroe is leerzaam, interessant en gezellig.