Chauffeur Zorgboerderij Villa Kakelbont

Chauffeur Zorgboerderij Villa Kakelbont

Taak · 0–2 uur
Dalfsen, Overijssel, Nederland
OuderenMensen met een beperkingKinderen & Jongeren
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Zorgboerderij Villa Kakelbont
#58217
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Villa-Kakelbont/activiteiten/Chauffeur-Zorgboerderij-Villa-Kakelbont/58217 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken voor een vrijwillige chauffeur voor het ophalen/ wegbrengen van deelnemers uit Dalfsen en Nieuwleusen met een onze personenbus!

Uitgebreide omschrijving

Zorgboerderij Villa Kakelbont zoekt een vrijwilliger chauffeur!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste chauffeur, die het leuk vindt om onze deelnemers in de ochtend op te halen en naar onze zorgboerderij te brengen. Om 8.30 uur vertrek je vanaf de zorgboerderij, waarna je de deelnemers in zowel Dalfsen als Nieuwleusen ophaalt, om vervolgens rond 9.30 uur weer terug te komen op de zorgboerderij. Eenmaal terug op de zorgboerderij staat de koffie klaar!

Of je komt in de middag om 15.00 uur een kopje koffie drinken en brengt vervolgens onze deelnemers weer naar huis. Om ongeveer 16.00 uur ben je weer terug op de zorgboerderij.


Wij vinden het belangrijk dat iemand plezier heeft in het rijden en een leuke klik heeft met de doelgroep. Voor deze mensen wordt/ben je een vast gezicht. Je wordt onderdeel van ons team, en wordt betrokken bij de jaarlijkse activiteiten op de zorgboerderij.


Ben je enthousiast geworden of wil je graag meer weten over onze zorgboerderij? Dan komen wij graag met jou in contact! Kijk gerust op onze nieuwe website.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Zorgboerderij Villa Kakelbont

Villa Kakelbont is een opvang waar vraaggerichte dagbesteding en begeleiding geboden wordt aan mensen die speciale zorg nodig hebben en weekend opvang om ouders een time out te geven.
Villa Kakelbont is een kleinschalige opvangboerderij die gericht is op persoonlijke benadering. De wensen van de deelnemer is voor ons het grootste belang, daar passen wij onze activiteiten op aan. Wij bieden zorg, waarbij we een persoonlijke relatie aangaan met iedereen die bij ons werkt/verblijft. Daarom woont de begeleiding ook op de boerderij. De continuïteit van de zorg is hiermee ook gegarandeerd. En dat vinden we belangrijk.
Wij willen samen met ons gezin een thuis bieden waar mensen zich veilig voelen en echt worden gezien. Het is een plek waar we samenleven en naar elkaar omzien.

‘Villa Kakelbont’ met andere woorden onze boerderij heeft de luxe als een villa, maar je mag er leven zoals je bent: simpel, bont, ziek of gezond kortom, een kakelbont gezelschap is welkom!