Skip Sidebar
Saam Welzijn

Saam Welzijn

Non-profit

Over ons

Saam Welzijn werkt voor en met mensen in de leeftijd van 0 tot 100 jaar, van initiatiefrijk tot kwetsbaar en van betrokken tot zorgmijdend. Aan ons de taak al deze mensen te betrekken bij de sociale ...

OuderenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Deel
invalpoule gastheer/ gastdame Saam welzijn

invalpoule gastheer/ gastdame Saam welzijn

Taak · 0–2 uur
Dalfsen, Overijssel, Nederland
OuderenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Saam Welzijn
#72934
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Saam-Welzijn/activiteiten/invalpoule-gastheer-gastdame-Saam-welzijn/72934 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken mensen die we kunnen benaderen om in te vallen als gastdame/ heer bij de activiteiten van SAAMwelzijn

Uitgebreide omschrijving

Saam Welzijn is op zoek naar invallers voor de groep gastdames/heren voor de activiteitenruimte(de Trefkoele+ Dalfsen). Wanneer één van onze gastdames/ heren uitvalt door ziekte of andere omstandigheden zou het heel fijn zijn als we jou kunnen benaderen om in te vallen.

Als gastdame/heer verzorg je de consumpties voor de bezoekers van activiteiten die georganiseerd worden. Het gaat om sport-, spel- en ontspanningsactiviteiten. Deelnemers zijn volwassenen en ouderen.


Afhankelijk van de groepsgrootte zijn er 1 of 2 gastvrije mensen nodig. Op het ene dagdeel kan het alleen gaan om een kopje koffie tijdens of na de activiteit. Het andere dagdeel is de koffie de start van de activiteit en wordt er ook nog een drankje gedronken tussendoor.

Bij grote groepen wordt de koffie gezet in de keuken van de Trefkoele+. Voor de andere groepen zet je koffie en thee in de activiteitenruimte zelf.

 

Ben jij de flexibele sociale en gastvrije persoon die wij zoeken? Vind je het leuk om deze horeca-achtige taken, op vrijwillige invalbasis, uit te voeren?

Dan maken we graag kennis met jou!

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Dalfsen Activiteiten > Saam Welzijn > invalpoule gastheer/ gastdame Saam welzijn

Over Saam Welzijn

Saam Welzijn werkt voor en met mensen in de leeftijd van 0 tot 100 jaar, van initiatiefrijk tot kwetsbaar en van betrokken tot zorgmijdend. Aan ons de taak al deze mensen te betrekken bij de sociale samenleving op een manier die bij hen past.