Skip Sidebar
Saam Welzijn

Saam Welzijn

Non-profit

Over ons

Saam Welzijn werkt voor en met mensen in de leeftijd van 0 tot 100 jaar, van initiatiefrijk tot kwetsbaar en van betrokken tot zorgmijdend. Aan ons de taak al deze mensen te betrekken bij de sociale ...

OuderenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Deel
Matchmaker Automaatje (vervanging/ondersteuning)

Matchmaker Automaatje (vervanging/ondersteuning)

Structureel werk · 5-15 uur/maand
Ruitenborghstraat, 7721 BC Dalfsen, Nederland
Administratie
OuderenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Activiteit Delen
Saam Welzijn
#80962
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Saam-Welzijn/activiteiten/Matchmaker-Automaatje-vervangingondersteuning/80962 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor continuïteit van deze dienstverlening zijn we op zoek naar een vrijwilliger die in overleg 1 week per maand beschikbaar is, bij voorkeur in de ochtend.

Uitgebreide omschrijving

Het is voor dit werk handig dat er een basisvaardigheid in het omgaan met de computer en de telefoon. Registratie van de ritten gaat in het systeem van Automaatje, waar je na een inwerkperiode zelfstandig mee gaat werken om inwoners die ergens naar toe willen, te koppelen / matchen aan een vrijwillige chauffeur. De week is in overleg met de huidige matchmaker. Er is gekozen voor een week per maand, zodat je goed ingewerkt kan worden en blijven.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Dalfsen Activiteiten > Saam Welzijn > Matchmaker Automaatje (vervanging/ondersteuning)

Over Saam Welzijn

Saam Welzijn werkt voor en met mensen in de leeftijd van 0 tot 100 jaar, van initiatiefrijk tot kwetsbaar en van betrokken tot zorgmijdend. Aan ons de taak al deze mensen te betrekken bij de sociale samenleving op een manier die bij hen past.