Keukenprins/prinses

Keukenprins/prinses

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 2 sep
Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108, Dalfsen, Overijssel 7721 BR, Nederland
Koken & etenSociaal contactBoodschappen doen
OuderenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Geschikt voor bedrijven
Aanmeldingen sluiten in 5 months.
Activiteit Delen
Saam Welzijn
#82692
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Saam-Welzijn/activiteiten/Keukenprinsprinses/82692 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor het sociaal Eetcafé "Gezellig Saam" in Dalfsen en Nieuwleusen zijn wij dringend opzoek naar mensen die voor een groep kunnen en willen koken .

Uitgebreide omschrijving

Elke maandag eten zo'n 50 personen samen een gezonde, gevarieerde maaltijd in het Pluscafé van Trefkoele+. En elke donderdag eet een groep van ongeveer 35 mensen samen in De Spil.

Om dit ook in het najaar weer te kunnen faciliteren, zoeken wij mensen die het leuk vinden om voor een groep te koken. De koks rouleren in een maand rooster. Zij zorgen ook voor de boodschappen voor die avond.

Er is een leuke groep vrijwilligers die helpen bij de voorbereiding en de bediening. Zij kunnen echter geen maaltijd serveren als die niet door iemand bereid is.

Dus hou je van koken en gezelligheid en zie je graag een grote groep mensen genieten van een goede en gezonde maaltijd, meld je dan aan. We kijken samen naar beschikbaarheid.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 5 months.
Activiteit Delen

Over Saam Welzijn

Saam Welzijn werkt voor en met mensen in de leeftijd van 0 tot 100 jaar, van initiatiefrijk tot kwetsbaar en van betrokken tot zorgmijdend. Aan ons de taak al deze mensen te betrekken bij de sociale samenleving op een manier die bij hen past.