Skip Sidebar
Saam Welzijn

Saam Welzijn

Non-profit

Over ons

Saam Welzijn werkt voor en met mensen in de leeftijd van 0 tot 100 jaar, van initiatiefrijk tot kwetsbaar en van betrokken tot zorgmijdend. Aan ons de taak al deze mensen te betrekken bij de sociale ...

OuderenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Deel
Gastvrij persoon voor ontvangst en koffie schenken

Gastvrij persoon voor ontvangst en koffie schenken

Structureel werk · Flexibele uren
Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108, Dalfsen, Overijssel 7721 BR, Nederland
Gastheer/vrouwSociaal contact
OuderenWelzijn
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Saam Welzijn
#58775
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Saam-Welzijn/activiteiten/Gastvrij-persoon-voor-ontvangst-en-koffie-schenken/58775 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je verzorgd de consumpties van de bezoekers van de activiteiten van Saam Welzijn. Ben jij de sociale en gastvrije persoon die wij zoeken?

Uitgebreide omschrijving

Saam Welzijn is op zoek naar uitbreiding van de groep gastdames/heren voor de activiteitenruimte(de Trefkoele+ Dalfsen). Deze mensen verzorgen de consumpties voor de bezoekers van activiteiten die georganiseerd worden. Het gaat om sport-, spel- en ontspanningsactiviteiten. Deelnemers zijn volwassenen en ouderen.

 

Afhankelijk van de groepsgrootte zijn er 1 of 2 gastvrije mensen nodig. Op het ene dagdeel kan het alleen gaan om een kopje koffie tijdens of na de activiteit. Het andere dagdeel is de koffie de start van de activiteit en wordt er ook nog een drankje gedronken tussendoor.

Bij grote groepen wordt de koffie gezet in de keuken van de Trefkoele+. Voor de andere groepen zet je koffie en thee in de activiteitenruimte zelf.

 

Ben jij de sociale en gastvrije persoon die wij zoeken? Vind je het leuk om deze horeca-achtige taken, op vrijwillige basis, uit te voeren? Dan maken we graag kennis met jou!

Wil jij je alleen als invaller aanmelden in plaats van een vaste dag dan kan dat ook! Dan word je gebeld als er een gastdame of heer uitvalt.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Dalfsen Activiteiten > Saam Welzijn > Gastvrij persoon voor ontvangst en koffie schenken

Over Saam Welzijn

Saam Welzijn werkt voor en met mensen in de leeftijd van 0 tot 100 jaar, van initiatiefrijk tot kwetsbaar en van betrokken tot zorgmijdend. Aan ons de taak al deze mensen te betrekken bij de sociale samenleving op een manier die bij hen past.