Skip Sidebar
Saam Welzijn

Saam Welzijn

Non-profit

Over ons

Saam Welzijn werkt voor en met mensen in de leeftijd van 0 tot 100 jaar, van initiatiefrijk tot kwetsbaar en van betrokken tot zorgmijdend. Aan ons de taak al deze mensen te betrekken bij de sociale ...

OuderenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Deel
Gastdame/heer soos de Polhaar

Gastdame/heer soos de Polhaar

Structureel werk · Flexibele uren
Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108, Dalfsen, Overijssel 7721 BR, Nederland
Gastheer/vrouwSociaal contact
OuderenWelzijn
Activiteit Delen
Saam Welzijn
#58775
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Saam-Welzijn/activiteiten/Gastdameheer-soos-de-Polhaar/58775 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als gastdame/heer verzorg je de consumpties voor de bezoekers van de activiteiten in de soos de Polhaar. Ben jij de sociale en gastvrije persoon die wij zoeken?

Uitgebreide omschrijving

Saam Welzijn is op zoek naar uitbreiding van de groep gastdames/heren voor de soos de Polhaar (de Trefkoele+ Dalfsen), die de consumpties verzorgen voor de bezoekers van deze soos.

 

De soos is een gezellige ontmoetingsplek voor volwassenen. Er is een biljart en er vinden activiteiten plaats. Doorgaans zijn er twee gastdames aanwezig om de bezoekers van de soos te voorzien van een consumptie, als zij daarom vragen.

 

Ben jij de sociale en gastvrije persoon die wij zoeken? Vind je het leuk om deze horeca-achtige taken, op vrijwillige basis, uit te voeren?

 

Dan maken we graag kennis met jou!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Dalfsen Activiteiten > Saam Welzijn > Gastdame/heer soos de Polhaar

Over Saam Welzijn

Saam Welzijn werkt voor en met mensen in de leeftijd van 0 tot 100 jaar, van initiatiefrijk tot kwetsbaar en van betrokken tot zorgmijdend. Aan ons de taak al deze mensen te betrekken bij de sociale samenleving op een manier die bij hen past.