Ben jij de nieuwe masterchef uit de Gemeente Dalfsen

Ben jij de nieuwe masterchef uit de Gemeente Dalfsen

Structureel werk · 2–4 uur/week
Dalfsen, Overijssel, Nederland
OuderenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Saam Welzijn
#62038
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Saam-Welzijn/activiteiten/Ben-jij-de-nieuwe-masterchef-uit-de-Gemeente-Dalfsen/62038 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het eetcafé van Trefkoele+ wil uitbreiden naar een tweede avond en zoekt daarvoor koks (m/v/x) , je wordt opgeleid om te koken voor grotere aantallen.

Uitgebreide omschrijving

Pan zoekt vrijwillige kok

 

- Saam eetcafé zoekt vrijwillige koks die (leren) koken voor ongeveer 50 mensen -

 


Samen koken is leuk, samen is gezellig. Trefkoele+ en Saam verbindt!

Een vers gekookte, gezonde maaltijd in gezelschap nuttigen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wel in het Pluscafé van Trefkoele+. Daar kan je elke maandagavond voor 5 euro mee eten bij het Saam Eetcafé als je graag nieuwe mensen wilt ontmoeten, samen wilt eten, vers en gevarieerd wilt eten, of op zoek bent naar wat contact en ontmoeting ed.


Iedereen is van harte welkom en als vrijwilliger eet je zelfs gratis mee. Als vrijwilliger help je, in een team van ongeveer 5 a 6 vrijwilligers, vanaf ’s middags met het voorbereiden, koken, tafels dekken, uitserveren etc.

En als alles op tafel staat eten er ruim 50 buurtbewoners uit Dalfsen (en omstreken ) samen met elkaar.Leren koken voor een grote groep mensen

Wij zijn op zoek naar mensen, ( m/v/x) die het leuk vinden om te koken in een professionele horecakeuken van Trefkoele+. Je hoeft geen topkok te zijn, in een paar middagen leer je onder begeleiding van kok Berrie ter Bruggen te koken voor grotere aantallen .

Diverse gerechten uit verschillende werelddelen komen voorbij, we koken vooral lekker, voedzaam en veelzijdig.


Vind je koken heel leuk maar zie je jezelf nog niet een maaltijd voor 50 mensen op tafel zetten?

Daar kan Berrie van Trefkoele+ je bij helpen. In een 6 tal middagen worden je in een groepje van maximaal 4 anderen “opgeleid” tot kok


Je leert om van 4 personen gemakkelijk naar 50 personen te koken, je leert omgaan om in teamverband te werken en hoe het is om mensen blij te maken met (h)eerlijk eten, je voelt de waardering. Je kan eventueel eigen recepten presenteren aan nieuw publiek. Nieuwe smaken laten proeven als je een andere keuken gewend bent en dit graag aan anderen wilt presenteren.

Natuurlijk word er niet verwacht dat je er elke maandag staat of elke week. Door een mooi vrijwilligersteam te creëren, kunnen we samen kijken op welke dag of maand wij je mogen inzetten.

Ben jij die persoon die liefde heeft voor koken en dit met je inzet graag deelt met eventuele dorpsgenoten, dan horen wij graag van je.

Bij voldoende vrijwillige koks overwegen we om nog een avond extra open te gaan.
Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Saam Welzijn

Saam Welzijn werkt voor en met mensen in de leeftijd van 0 tot 100 jaar, van initiatiefrijk tot kwetsbaar en van betrokken tot zorgmijdend. Aan ons de taak al deze mensen te betrekken bij de sociale samenleving op een manier die bij hen past.