Skip Sidebar

Over ons

Eén van de initiatieven van Stichting Nieuwleusen Synergie is de Kringloopwinkel Deuroe Veuroe. De winkel wordt gerund door vrijwilligers, zich richt op duurzaam gebruik van spullen en levert een ...

Buurt & omgeving
Duurzame steden en gemeenschappen
Deel
Teamgenoot die graag met handen werkt

Teamgenoot die graag met handen werkt

Structureel werk · 4–11 uur/week
De Grift 17, 7711 EP Nieuwleusen, Nederland
Buurt & omgeving
Duurzame steden en gemeenschappenVerantwoorde consumptie en productie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Kringloopwinkel Deuroe Veuroe
#65550
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Kringloopwinkel-Deuroe-Veuroe/activiteiten/Teamgenoot-die-graag-met-handen-werkt/65550 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Al naar gelang je wensen en kunnen, liggen er allerlei taken en activiteiten bij het enthousiaste en hardwerkende Kringloopwinkelteam. Zie voorbeeld in tekst.

Uitgebreide omschrijving

Zo zoeken we iemand die het leuk vindt om elektronische apparaten te checken die binnen komen, lampen en elektrische apparaten te testen, elektrisch kinderspeelgoed uit te proberen etc etc. Geen gediplomeerd elektricien maar iemand met gezond boeren verstand. Een soort repair café maar dan achter de schermen in een eigen werkplaatsje en met lekkere koffie en thee. Minimaal 1 middag per week maar 3 middagen kan ook. Op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en/of zaterdagmiddag. Veel is bespreekbaar.

De huidige vrijwilliger doet dit al jaren maar zijn gezondheid laat te wensen over en hij moet het met pijn in hart overdragen.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Nieuwleusen Activiteiten > Kringloopwinkel Deuroe Veuroe > Teamgenoot die graag met handen werkt

Over Kringloopwinkel Deuroe Veuroe

Eén van de initiatieven van Stichting Nieuwleusen Synergie is de Kringloopwinkel Deuroe Veuroe. De winkel wordt gerund door vrijwilligers, zich richt op duurzaam gebruik van spullen en levert een bescheiden bijdrage aan het milieu door het hergebruik van spullen van allerlei aard.