rijmaatje voedselbank

rijmaatje voedselbank

Structureel werk · 0–1 uur/week · Start vanaf 28 okt 2022
Lemelerveld, Overijssel, Nederland
WelzijnBuurt & omgevingZorg
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
GewoonZeS
#58134
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/gewoonzes/activiteiten/rijmaatje-voedselbank/58134 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een meneer uit Lemelerveld heeft geen vervoer om zijn pakket van de voedselbank uit Raalte op te halen. Wie wil samen met hem een ritje maken?

Uitgebreide omschrijving

Een meneer uit Lemelerveld heeft geen vervoer om zijn pakket van de voedselbank uit Raalte op te halen. Hij zoekt iemand die samen met hem het pakket kan ophalen op de vrijdagmiddag. De pakketten kunnen worden opgehaald tussen 15:00 en 15:30.


Heb je interesse? of wil je iets meer over hem weten?

Neem gerust contact met mij op.

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over GewoonZeS

Binnen gemeente Dalfsen bieden wij ambulante begeleiding binnen de psychiatrie. Veel van de mensen die wij bezoeken ervaren eenzaamheid en hebben om verschillende redenen moeite om aansluiting te vinden bij anderen. Dit is jammer, omdat we ook zien dat deze mensen juist wat te bieden hebben aan anderen wanneer er eenmaal contact gemaakt is.

Even een bakje koffie, wandelingetje of een gezamenlijk ritje naar de voedselbank kan heel veel betekenen voor deze mensen. En wie weet levert het contact jouzelf ook wat op.

Wij kennen de mensen die wij bezoeken goed. Wanneer dit gewenst is kunnen wij het proces van contact leggen en onderhouden begeleiden.