Skip Sidebar
GewoonZeS

GewoonZeS

Sociale Onderneming

Over ons

Binnen gemeente Dalfsen bieden wij ambulante begeleiding binnen de psychiatrie. Veel van de mensen die wij bezoeken ervaren eenzaamheid en hebben om verschillende redenen moeite om aansluiting te ...

WelzijnBuurt & omgevingZorg
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Deel
maatje: ondersteunen bij cursus volgen

maatje: ondersteunen bij cursus volgen

Structureel werk · Flexibele uren
Dalfsen, Overijssel, Nederland
WelzijnBuurt & omgevingZorg
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
GewoonZeS
#57605
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/gewoonzes/activiteiten/maatje-ondersteunen-bij-cursus-volgen/57605 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een jonge intelligente vrouw van 23 jaar is gestart met een cursus statistiek. Haar autisme bemoeilijkt haar in haar huiswerkvragen.

Uitgebreide omschrijving

Een 23 jarige intelligente vrouw uit Dalfsen is gestart met een cursus statistiek. Haar autisme bemoeilijkt het begrijpend lezen in de huiswerkvragen. Ook heeft ze soms wiskundige vragen. Hier zoekt ze hulp bij. Ze is vriendelijk en toegankelijk in het contact.

Het volgen van een cursus geeft haar het gevoel verder te komen en toe te werken naar meer deelname aan de maatschappij.


Ze kan niet afspreken op de maandag of donderdag. Verder is ze flexibel in het maken van afspraken. Samen kunnen jullie afstemmen hoe frequent contact mogelijk/wenselijk is.

Wanneer gewenst kan het eerste contact samen met ons verlopen om te kijken of er een klik is.


Mocht je hier vragen over hebben, bel ons gerust.


We horen graag van je!

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Dalfsen Activiteiten > GewoonZeS > maatje: ondersteunen bij cursus volgen

Over GewoonZeS

Binnen gemeente Dalfsen bieden wij ambulante begeleiding binnen de psychiatrie. Veel van de mensen die wij bezoeken ervaren eenzaamheid en hebben om verschillende redenen moeite om aansluiting te vinden bij anderen. Dit is jammer, omdat we ook zien dat deze mensen juist wat te bieden hebben aan anderen wanneer er eenmaal contact gemaakt is.

Even een bakje koffie, wandelingetje of een gezamenlijk ritje naar de voedselbank kan heel veel betekenen voor deze mensen. En wie weet levert het contact jouzelf ook wat op.

Wij kennen de mensen die wij bezoeken goed. Wanneer dit gewenst is kunnen wij het proces van contact leggen en onderhouden begeleiden.