Skip Sidebar

Over ons

Zoveel mogelijk producten van producenten uit kansarme gebieden in ontwikkelingslanden verkopen zodat deze een zelfstandig en menswaardig bestaan op kunnen bouwen. Producenten krijgen een eerlijke, ...

ArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheid
Geen armoedeEerlijk werk en economische groeiVerantwoorde consumptie en productie
Deel

Winkelmedewerker

Structureel werk
Emmastraat 20, 7721 DM Dalfsen, Netherlands
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Wereldwinkel Dalfsen
#41085
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Wereldwinkel-Dalfsen/activiteiten/Winkelmedewerker/41085 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wereldwinkels zijn unieke en inspirerende cadeauwinkels met authentieke, bijzondere en inspirerende producten uit verschillende culturen. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat de producten zijn geproduceerd en verhandeld met respect voor mens en milieu. Wereldwinkels steunen met hun handel de producenten bij het opbouwen van een eerlijk bestaan en ijveren voor een betere markttoegang van producenten uit ontwikkelingslanden.

Wereldwinkel Dalfsen is een vereniging waar ruimte is voor vrijwilligers met
verschillende capaciteiten. Er heerst een prettige open sfeer waar op basis van samenwerking wordt gewerkt aan een gezamenlijk doel.
Van sollicitanten wordt verwacht dat ze de doelstelling van de Wereldwinkel onderschrijven.

Minimaal 4 uur per 14 dagen draai je mee in de winkel als winkelmedewerker. Je taken zijn:klanten helpen en op verzoek informatie verstrekken;kassa bedienen en opmaken; winkelverzorging.
Gezien de aard van de werkzaamheden en de samenstelling van het team gaat de voorkeur uit naar een vro

Uitgebreide omschrijving

Wereldwinkels zijn unieke en inspirerende cadeauwinkels met authentieke, bijzondere en inspirerende producten uit verschillende culturen. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat de producten zijn geproduceerd en verhandeld met respect voor mens en milieu. Wereldwinkels steunen met hun handel de producenten bij het opbouwen van een eerlijk bestaan en ijveren voor een betere markttoegang van producenten uit ontwikkelingslanden. Wereldwinkel Dalfsen is een vereniging waar ruimte is voor vrijwilligers met verschillende capaciteiten. Er heerst een prettige open sfeer waar op basis van samenwerking wordt gewerkt aan een gezamenlijk doel. Van sollicitanten wordt verwacht dat ze de doelstelling van de Wereldwinkel onderschrijven. Minimaal 4 uur per 14 dagen draai je mee in de winkel als winkelmedewerker. Je taken zijn:klanten helpen en op verzoek informatie verstrekken;kassa bedienen en opmaken; winkelverzorging.

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.3 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Wereldwinkel Dalfsen

Zoveel mogelijk producten van producenten uit kansarme gebieden in ontwikkelingslanden verkopen zodat deze een zelfstandig en menswaardig bestaan op kunnen bouwen. Producenten krijgen een eerlijke, gegarandeerde prijs en er wordt een duurzame handelsrelatie onderhouden. Wereldwinkel Dalfsen levert hieraan een bijdrage met respect voor mens, milieu, natuur en cultuur.