Winkelmedewerker

Structureel werk
Emmastraat 20, 7721 DM Dalfsen, Netherlands
3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Wereldwinkel Dalfsen
#41085
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Wereldwinkel-Dalfsen/activiteiten/Winkelmedewerker/41085 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wereldwinkels zijn unieke en inspirerende cadeauwinkels met authentieke, bijzondere en inspirerende producten uit verschillende culturen. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat de producten zijn geproduceerd en verhandeld met respect voor mens en milieu. Wereldwinkels steunen met hun handel de producenten bij het opbouwen van een eerlijk bestaan en ijveren voor een betere markttoegang van producenten uit ontwikkelingslanden.

Wereldwinkel Dalfsen is een vereniging waar ruimte is voor vrijwilligers met
verschillende capaciteiten. Er heerst een prettige open sfeer waar op basis van samenwerking wordt gewerkt aan een gezamenlijk doel.
Van sollicitanten wordt verwacht dat ze de doelstelling van de Wereldwinkel onderschrijven.

Minimaal 4 uur per 14 dagen draai je mee in de winkel als winkelmedewerker. Je taken zijn:klanten helpen en op verzoek informatie verstrekken;kassa bedienen en opmaken; winkelverzorging.
Gezien de aard van de werkzaamheden en de samenstelling van het team gaat de voorkeur uit naar een vro

Uitgebreide omschrijving

Wereldwinkels zijn unieke en inspirerende cadeauwinkels met authentieke, bijzondere en inspirerende producten uit verschillende culturen. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat de producten zijn geproduceerd en verhandeld met respect voor mens en milieu. Wereldwinkels steunen met hun handel de producenten bij het opbouwen van een eerlijk bestaan en ijveren voor een betere markttoegang van producenten uit ontwikkelingslanden. Wereldwinkel Dalfsen is een vereniging waar ruimte is voor vrijwilligers met verschillende capaciteiten. Er heerst een prettige open sfeer waar op basis van samenwerking wordt gewerkt aan een gezamenlijk doel. Van sollicitanten wordt verwacht dat ze de doelstelling van de Wereldwinkel onderschrijven. Minimaal 4 uur per 14 dagen draai je mee in de winkel als winkelmedewerker. Je taken zijn:klanten helpen en op verzoek informatie verstrekken;kassa bedienen en opmaken; winkelverzorging. Gezien de aard van de werkzaamheden en de samenstelling van het team gaat de voorkeur uit naar een vro

Hoe kom ik er?

3 plaatsen over.
Activiteit Delen