Skip Sidebar

Over ons

Zoveel mogelijk producten van producenten uit kansarme gebieden in ontwikkelingslanden verkopen zodat deze een zelfstandig en menswaardig bestaan op kunnen bouwen. Producenten krijgen een eerlijke, ...

ArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheid
Geen armoedeEerlijk werk en economische groeiVerantwoorde consumptie en productie
Deel
 Winkelmedewerker

Winkelmedewerker

Structureel werk · Flexibele uren
Emmastraat 20, 7721 DM Dalfsen, Netherlands
WinkelBestuur
Sociale rechtvaardigheid
Activiteit Delen
Wereldwinkel Dalfsen
#41085
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Wereldwinkel-Dalfsen/activiteiten/Winkelmedewerker/41085 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind je het leuk mooie cadeauartikelen te verkopen?Ben je ongeveer een dagdeel per twee weken beschikbaar? Spreekt de doelstelling van de Wereldwinkel je aan?

Uitgebreide omschrijving

Spreekt de doelstelling van de Wereldwinkel je aan?

Ben je ongeveer een dagdeel per twee weken beschikbaar?

Vind je verkopen uitdagend ?

Zie je mogelijkheden op het organisatorische vlak bij te dragen?

Dan hebben wij een mooie plek voor jou.

De taken die je bij Wereldwinkel Dalfsen als vrijwilliger kunt uitvoeren zijn heel divers. Je kunt denken aan adviseren van klanten, artikelen verkopen en inkopen, prijzen, creatief etaleren, promotie, voorlichting over de producenten van de artikelen en hun leefomstandigheden, onderhoudstaken of organisatorische zaken.


Wil je meer weten? We komen graag met je in contact.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Wereldwinkel Dalfsen

Zoveel mogelijk producten van producenten uit kansarme gebieden in ontwikkelingslanden verkopen zodat deze een zelfstandig en menswaardig bestaan op kunnen bouwen. Producenten krijgen een eerlijke, gegarandeerde prijs en er wordt een duurzame handelsrelatie onderhouden. Wereldwinkel Dalfsen levert hieraan een bijdrage met respect voor mens, milieu, natuur en cultuur.