Skip Sidebar
Vrijwilligerspunt Dalfsen

Vrijwilligerspunt Dalfsen

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Vrijwilligerspunt Dalfsen is hét aanspreekpunt en dé informatie verschaffer voor vrijwilligerswerk in de gemeente Dalfsen. Wij helpen mensen bij het zoeken naar vrijwilligerswerk en ondersteunen ...

Goede gezondheid en welzijnKwaliteitsonderwijsLeven op het land
Deel
Overijsselse Vrijwilligersprijs 2023!

Overijsselse Vrijwilligersprijs 2023!

Evenement · 14 sep 2023, 12:00 - 13:00
Ruigedoornstraat 108, 7721 BR Dalfsen, Nederland
Goede gezondheid en welzijnKwaliteitsonderwijsLeven op het land
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Vrijwilligerspunt Dalfsen
#66943
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Vrijwilligerspunt-Dalfsen/activiteiten/Overijsselse-Vrijwilligersprijs-2023/66943 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In samenwerking met de provincie zet het Vrijwilligerspunt Dalfsen vrijwilligers in het zonnetje als waardering voor hun onmisbare inzet.

Uitgebreide omschrijving

Iedere inwoner van de gemeente Dalfsen kan tot 15 september een vrijwilliger, een groep vrijwilligers of een vrijwilligersorganisatie aanmelden voor deze prijs. Dat kan die ene vrijwilliger zijn die zich al jaren onmisbaar maakt. Of een groep vrijwilligers die voor de buurt het verschil heeft gemaakt. Je meldt iemand aan waarvan je vindt dat die een prijs verdient. De keuze is aan jou! In een korte motivatie geef je aan waarom juist hij/zij deze prijs moet winnen. 


Een onafhankelijke jury kiest uit alle aanmeldingen drie winnaars. De winnaars krijgen tussen eind november en begin december bezoek van een provinciaal statenlid, die de prijs komt overhandigen. Natuurlijk laten we dit niet ongemerkt voorbij gaan. De pers wordt uitgenodigd om hier verslag van te doen.


Vul het aanmeldformulier in en laat ons weten wie dit jaar de Overijsselse Vrijwilligersprijs moet krijgen.


De Overijsselse Vrijwilligersprijs is een samenwerking tussen provincie Overijssel, Stimuland en Vrijwilligerspunt Dalfsen.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Vrijwilligerspunt Dalfsen > Overijsselse Vrijwilligersprijs 2023!

Over Vrijwilligerspunt Dalfsen

Vrijwilligerspunt Dalfsen is hét aanspreekpunt en dé informatie verschaffer voor vrijwilligerswerk in de gemeente Dalfsen. Wij helpen mensen bij het zoeken naar vrijwilligerswerk en ondersteunen organisaties die met vrijwilligers (willen) werken.