Masterclass fondsenwerving

Masterclass fondsenwerving

Workshop · 8 mei 2023, 19:30 - 22:00
Kon. Julianalaan 10, 7711 KK Nieuwleusen, Nederland
Goede gezondheid en welzijnKwaliteitsonderwijsLeven op het land
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
Vrijwilligerspunt Dalfsen
#62724
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Vrijwilligerspunt-Dalfsen/activiteiten/Masterclass-fondsenwerving/62724 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij een leuk idee voor je buurt maar weet je niet hoe je dat zou kunnen financieren? Kom naar deze masterclass en vertrek met een plan en begroting.

Uitgebreide omschrijving

Tijdens deze masterclass neemt Stefan Keijzer, manager van Kulturhus De Spil, ons mee in de wereld van fondsenwerving. Van de grote landelijke fondsen tot de kleine lokale geldschieters. Hoe krijg je jouw activiteit, plan, idee gefinancierd? Waar moet je op letten? Wat moet je juist niet doen? Wat is er nodig?


Na wat algemene informatie kijken we samen naar je plan en hoe je dit het beste zou kunnen financieren. Dus zet je idee op een A4, neem het mee en ga met een plan weer naar huis.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop

Over Vrijwilligerspunt Dalfsen

Vrijwilligerspunt Dalfsen is hét aanspreekpunt en dé informatie verschaffer voor vrijwilligerswerk in de gemeente Dalfsen. Wij helpen mensen bij het zoeken naar vrijwilligerswerk en ondersteunen organisaties die met vrijwilligers (willen) werken.