Info avond evenementenverkeersregelaars

Info avond evenementenverkeersregelaars

Evenement · 6 feb 2024, 19:30 - 21:00
Ruigedoornstraat 108, 7721 BR Dalfsen, Nederland
3 Goede gezondheid en welzijn4 Kwaliteitsonderwijs15 Leven op het land
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Vrijwilligerspunt Dalfsen
#76132
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Vrijwilligerspunt-Dalfsen/activiteiten/Info-avond-evenementenverkeersregelaars/76132 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Tijdens deze bijeenkomst geven we meer informatie over het opzetten van een poule van vrijwillige verkeersregelaars.

Uitgebreide omschrijving

Om alle leuke evenementen zoals de wandel3daagse, Erbens Vechtdaltoer en de Sinterklaasintocht te kunnen blijven organiseren, zijn voldoende verkeersregelaars nodig. Vorig jaar hebben we een oproep geplaatst en mensen gevraagd zich te melden als ze in een poule van evenementenverkeersregelaars mee willen draaien.


Ondertussen zijn we zover dat we met de poule kunnen starten. Op dinsdag 6 februari is er een infoavond in Trefkoele+ om 19.30 uur, voor vrijwilligers en organisaties, over hoe de inzet van de verkeersregelaars er in de praktijk uit gaat zien.


Wil je meedraaien in deze poule van evenementenverkeersregelaars of heeft jouw organisatie af en toe verkeersregelaars nodig? Kom dan op 6 februari naar de infoavond.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement

Over Vrijwilligerspunt Dalfsen

Vrijwilligerspunt Dalfsen is hét aanspreekpunt en dé informatie verschaffer voor vrijwilligerswerk in de gemeente Dalfsen. Wij helpen mensen bij het zoeken naar vrijwilligerswerk en ondersteunen organisaties die met vrijwilligers (willen) werken.