Skip Sidebar
Vrijwilligerspunt Dalfsen

Vrijwilligerspunt Dalfsen

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Vrijwilligerspunt Dalfsen is hét aanspreekpunt en dé informatie verschaffer voor vrijwilligerswerk in de gemeente Dalfsen. Wij helpen mensen bij het zoeken naar vrijwilligerswerk en ondersteunen ...

Goede gezondheid en welzijnKwaliteitsonderwijsLeven op het land
Deel
Bestuurlijke vernieuwing en verjonging

Bestuurlijke vernieuwing en verjonging

Workshop · 20 jan 2022, 19:30 - 20:30
Flexibele locatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop.
Deel workshop
Vrijwilligerspunt Dalfsen
#48383
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Vrijwilligerspunt-Dalfsen/activiteiten/Bestuurlijke-vernieuwing-en-verjonging/48383 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een online informatieve avond over verjonging en vernieuwing van vrijwillige besturen m.m.v. S.V. Nieuwleusen en Oranjevereniging Dalfsen.

Uitgebreide omschrijving

Wil je als vereniging of stichting weten hoe je bestuurlijke vernieuwing kunt toepassen? Meld je dan aan voor deze informatieve avond waar bestuursleden van de Oranjevereniging vertellen hoe zij het werven van nieuwe en jonge (bestuurs)leden hebben aangepakt en S.V. Nieuwleusen informatie geeft over hoe hun bestuur is samengesteld en hun vereniging is ingericht.

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop.
Deel workshop

Over Vrijwilligerspunt Dalfsen

Vrijwilligerspunt Dalfsen is hét aanspreekpunt en dé informatie verschaffer voor vrijwilligerswerk in de gemeente Dalfsen. Wij helpen mensen bij het zoeken naar vrijwilligerswerk en ondersteunen organisaties die met vrijwilligers (willen) werken.