Skip Sidebar

Over ons

De Vitaal Vechtdal Challenge is een wandelprogramma van 20 weken speciaal voor mensen met een chronische aandoening. Onder begeleiding van een wandelcoach en zorg- en/of welzijnsprofessional wordt er ...

Sport & RecreatieWelzijn
Deel
Vitaal Vechtdal Challenge

Vitaal Vechtdal Challenge

Project (Tijdelijk) · 1–2 uur/week · Start vanaf 11 jul 2023 Voor ongeveer 8 weken
7721 AW, Dalfsen, Overijssel, Nederland
Sport & RecreatieWelzijn
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vitaal Vechtdal Challenge
#67072
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Vitaal-Vechtdal-Challenge/activiteiten/Vitaal-Vechtdal-Challenge/67072 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wandelprogramma voor mensen met een chronische aandoening. We zoeken een vrijwilliger voor extra ondersteuning van één van de wandelgroepen.

Uitgebreide omschrijving

Ben jij een wandelaar en vind jij het leuk om anderen enthousiast te maken voor het wandelen? Misschien zijn we dan wel op zoek naar jou!


Voor de Vitaal Vechtdal Challenge zijn wij op zoek naar extra ondersteuning bij één van de wandelgroepen. De Vitaal Vechtdal Challenge is een wandelprogramma van 20 weken speciaal voor mensen met een chronische aandoening. Iedereen heeft een eigen doel om mee te wandelen. Grotendeels is het (weer) plezier krijgen in het wandelen, vertrouwen krijgen in het lichaam en een langere afstand kunnen wandelen.


Op dinsdag 4 april zijn we gestart en op zaterdag 16 september sluiten we de challengeperiode af met een gezamenlijke wandeling met de overige groepen in het Vechtdal.


Wat vragen we van jou?

  • Beschikbaarheid op de dinsdagavond tussen 19:00 - 20:30 uur
  • Een goede loopconditie
  • Een stukje geduld en enthousiasme


We starten op verschillende plekken in Dalfsen.


Heb jij interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Dalfsen Activiteiten > Vitaal Vechtdal Challenge > Vitaal Vechtdal Challenge

Over Vitaal Vechtdal Challenge

De Vitaal Vechtdal Challenge is een wandelprogramma van 20 weken speciaal voor mensen met een chronische aandoening. Onder begeleiding van een wandelcoach en zorg- en/of welzijnsprofessional wordt er iedere dinsdagavond in Dalfsen gewandeld. Op zaterdag 16 september wordt de challenge afgesloten met een gezamenlijke wandeling met de overige groepen uit Hardenberg, Avereest en Ommen.