coördinerende, organiserende vrijwilliger schoolverkeersexamens

coördinerende, organiserende vrijwilliger schoolverkeersexamens

Structureel werk
Hulsterpad 2, 7711 HZ Nieuwleusen, Netherlands
Kinderen & Jongeren
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Veilig Verkeer Nederland afd. Dalfsen
#41081
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Veilig-Verkeer-Nederland-afd-Dalfsen/activiteiten/coordinerende-organiserende-vrijwilliger-schoolverkeersexamens/41081 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vindt jij het van levensbelang dat kinderen de verkeersregels leren en juist toepassen, dan ben je als vrijwilliger welkom bij Veilig Verkeer Nederland afd. Dalfsen.
Wij zijn op zoek naar een coördinerende, organiserende en uitvoerende vrijwilliger voor de activiteit schoolverkeerexamen voor de basisschool leerlingen groep 7 en/of 8
Als VVN vrijwilliger lekker op je eigen computer administratief bezig zijn om bij te dragen aan de voorbereidingen voor en uitvoering te geven aan het organiseren van het theoretische en praktische schoolverkeersexamen.
De verkeersexamens vinden jaarlijks plaats in april
Je kunt redelijk zelf bepalen wanneer je activiteiten uitvoert.

Uitgebreide omschrijving

Vindt jij het van levensbelang dat kinderen de verkeersregels leren en juist toepassen, dan ben je als vrijwilliger welkom bij Veilig Verkeer Nederland afd. Dalfsen. Wij zijn op zoek naar een coördinerende, organiserende en uitvoerende vrijwilliger voor de activiteit schoolverkeerexamen voor de basisschool leerlingen groep 7 en/of 8 Als VVN vrijwilliger lekker op je eigen computer administratief bezig zijn om bij te dragen aan de voorbereidingen voor en uitvoering te geven aan het organiseren van het theoretische en praktische schoolverkeersexamen. De verkeersexamens vinden jaarlijks plaats in april Je kunt redelijk zelf bepalen wanneer je activiteiten uitvoert.

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen