VVN afd. Dalfsen zoekt een vrijwilliger voor fietstrainingen basis onderwijs  ( BO )

VVN afd. Dalfsen zoekt een vrijwilliger voor fietstrainingen basis onderwijs ( BO )

Structureel werk
Hulsterpad 2, 7711 HZ Nieuwleusen, Netherlands
Bestuur
Kinderen & Jongeren
1 plaats over.
Activiteit Delen
Veilig Verkeer Nederland afd. Dalfsen
#41083
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Veilig-Verkeer-Nederland-afd-Dalfsen/activiteiten/VVN-afd-Dalfsen-zoekt-een-vrijwilliger-voor-fietstrainingen-basis-onderwijs--BO-/41083 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vindt jij het van levensbelang dat kinderen de verkeersregels leren en juist toepassen, dan ben je als vrijwilliger welkom bij Veilig Verkeer Nederland afd. Dalfsen.
Je bent als vrijwilliger welkom bij Veilig Verkeer Nederland afd. Dalfsen. Wij zijn op zoek naar een coördinerende, organiserende en uitvoerende vrijwilliger voor de activiteit fietstrainingen voor basisschool leerlingen van groep 5 en 6.

Uitgebreide omschrijving

Vindt jij het van levensbelang dat kinderen de verkeersregels leren en juist toepassen, dan ben je als vrijwilliger welkom bij Veilig Verkeer Nederland afd. Dalfsen. Je bent als vrijwilliger welkom bij Veilig Verkeer Nederland afd. Dalfsen. Wij zijn op zoek naar een coördinerende, organiserende en uitvoerende vrijwilliger voor de activiteit fietstrainingen voor basisschool leerlingen van groep 5 en 6.

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Nieuwleusen Activiteiten > Veilig Verkeer Nederland afd. Dalfsen > VVN afd. Dalfsen zoekt een vrijwilliger voor fietstrainingen basis onderwijs ( BO )