Gastvrouw / Gastheer gezocht voor informatiebalie Trefkoele+

Gastvrouw / Gastheer gezocht voor informatiebalie Trefkoele+

Structureel werk · 2–4 uur/week · Start vanaf 2 sep
7721 BR, Dalfsen, Overijssel, Nederland
Gastheer/vrouwReceptie
Sport & RecreatieKunst & cultuurWelzijn
Activiteit Delen
Trefkoele+
#77927
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Trefkoele/activiteiten/Gastvrouw--Gastheer-gezocht-voor-informatiebalie-Trefkoele/77927 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken voor onze nieuwe informatiebalie gastvrouwen/gastheren die het leuk vinden om bezoekers welkom te heten en vragen van hen te beantwoorden.

Uitgebreide omschrijving

Gastvrouw / Gastheer gezocht voor informatiebalie Trefkoele+


Kulturhus Trefkoele+ is dè plek voor inwoners in Dalfsen om elkaar te ontmoeten. Dagelijks vinden er diverse activiteiten plaats zoals sporten, dagbesteding, Nederlandse les, schilderen, popkoor, etc. Er wordt van alles georganiseerd door de partners van Trefkoele+, zoals de bibliotheek, Saam Welzijn, Maatschappelijk werk De Kern, Vluchtelingenwerk.


Sinds kort heeft Trefkoele+ een informatiebalie. Hiervoor zijn we nog op zoek naar vrijwillige gastvrouwen/gastheren die het leuk vinden om bezoekers welkom te heten en vragen van hen te beantwoorden. Overige taken zijn:


·      Bezoekers verwijzen naar de juiste ruimtes

·      Telefoon beantwoorden

·      Activiteitenagenda bijhouden

·      Post ontvangen en sorteren

·      Doorverwijzen van bezoekers naar het Infopunt bij uitgebreidere vragen over wonen, (vrijwilligers) werk, zorg, welzijn en nog veel meer. Bijvoorbeeld over huurtoeslag, AOW, werk, uitkering, belasting of hulp bij het gebruik van je tablet of mobiel.We zoeken per direct vrijwilligers voor de:

-         Woensdagochtend van 9-12 uur

-         Maandag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 13-16 uur

-         Evt op de ochtenden van 9-10 uur


Lijkt het je leuk om van betekenis te zijn in een omgeving waar altijd van alles gebeurt? Neem dan contact op met Ilse Veerbeek.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Trefkoele+

Kulturhus Trefkoele+ is de ontmoetingsplek voor inwoners uit Dalfsen. In het kulturhus vinden activiteiten plaats op het gebied van Educatie & Informatie, Kunst & Cultuur, Sport & Bewegen, Zorg & Welzijn.