Social media specialist

Social media specialist

Structureel werk · 2–5 uur/week
Beerzerweg 5, 7731 PA Ommen, Netherlands
NederlandsMarketing & CommunicatieSociale mediaComputer
Welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting vechtgenotenhuis
#41647
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Stichting-vechtgenotenhuis/activiteiten/Social-media-specialist/41647 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij sterk op het gebied van social media en help jij ons om het Vechtgenotenhuis op de kaart te zetten? Dan hebben wij een leuke job voor jou.

Uitgebreide omschrijving

Het Vechtgenotenhuis in de hele regio bekendmaken! 


Wij zoeken iemand die mensen kan activeren en verbinden, met leuke berichten op Facebook en Insta. En die inspeelt op acties en activiteiten in de regio. Daarnaast help je mee aan het organiseren van publieksdagen.

Misschien heb je nog andere aansprekende ideeën of vind je het leuk om met PR bezig te zijn en op deze manier bij te dragen aan de doelstelling van het Vechtgenotenhuis? Jouw hulp kunnen we goed gebruiken. 


Voor meer informatie bel met:

Coördinator Tiny Timmer

Op dinsdag en donderdag te bereiken

Schoolvakanties gesloten

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting vechtgenotenhuis

Centrum voor leven met en na kanker
Het Vechtgenotenhuis biedt mensen die te maken hebben met kanker een helpende hand. Een ontmoetingsplek voor mensen met kanker of hun familie. Hier staat de koffie klaar en voelt jong en oud zich snel welkom. Mensen kunnen er zichzelf zijn en hun verhaal kwijt. Wie wil kan zijn gevoelens kwijt in een creatieve activiteit. Dichtbij de natuur in het Vechtdal kom je even helemaal tot rust en laad je je op omringd door lotgenoten. Vechtgenoten, die dezelfde taal spreken en weten hoe het is om te leven met kanker.