penningmeester

penningmeester

Taak · 2–4 uur · voor 30 dec 2022
Lovènseweg 3, 8146 PK Dalmsholte, Netherlands
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vacature. Je kan hier andere vacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting `t Olde Manegepeerd
#48287
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Stichting-t-Olde-Manegepeerd/activiteiten/penningmeester/48287 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Penningmeester gevraagd

Uitgebreide omschrijving

Stichting ‘t Olde Manegepeerd vangt al bijna 25 jaar uitgewerkte manegepaarden en –pony’s op. Momenteel verzorgen wij ruim 30 paarden en pony's die bij ons mogen genieten van hun welverdiende pensioen. De stichting draait volledig op vrijwilligers en donateurs.


De huidige penningmeester heeft besloten haar werkzaamheden over te dragen en daarom zijn wij op zoek naar een

PENNINGMEESTER (M/V)

 

De penningmeester maakt deel uit van een bestuur bestaande uit 4 personen en krijgt, indien gewenst, veel mogelijkheden mee te denken in het perspectief van de stichting.


De penningmeester werkt nauw samen met de voorzitter die de acquisitie voert en de incasso's verzorgt. De taak zal voornamelijk bestaan uit het controleren van de facturen en het inboeken van de financiële gegevens in een boekhoudsysteem. Er wordt samengewerkt met een externe boekhouder die de ingevoerde gegevens elk half jaar controleert. Wij wensen minstens per kwartaal de cijfers in het programma verwerkt te hebben, maar maandelijks mag zeker ook. De functie kan vanuit huis of op locatie uitgevoerd worden al naar gelang de voorkeur van de penningmeester. Kennis en ervaring is een pre, maar ook mensen met oprechte interesse in de financiële administratie van een stichting nodigen wij uit te reageren.


Mocht deze functie, of onze stichting, u aanspreken U bent van harte welkom bij stichting ‘t Olde Manegepeerd, Rika Lassche


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vacature. Je kan hier andere vacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen