Skip Sidebar

Over ons

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. Onze vrijwilligers halen de ouderen (65+) thuis op en samen gaan zij ...

OuderenMensen met een beperkingKunst & cultuur
Deel
Gastheer/Gastvrouw

Gastheer/Gastvrouw

Structureel werk · 0–2 uur/week
Spinhuisplein 14, 8011 ZZ Zwolle, Nederland
OuderenMensen met een beperkingKunst & cultuur
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting Vier het Leven
#45008
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Stichting-Vier-het-Leven5/activiteiten/GastheerGastvrouw/45008 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Lijkt het jou leuk om ouderen, die niet meer zelfstandig op pad kunnen, een leuk avondje uit te bezorgen in de theaters van Zwolle? Lees dan snel verder.

Uitgebreide omschrijving

OVER JOU 

Om jouw rol als gastvrouw/ gastheer succesvol te kunnen uitvoeren, heb jij affiniteit met ouderen, ben je open en toegankelijk en luister je oprecht naar de ander. Verder beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je proactief en hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en 5-deurs auto (i.v.m. een eventuele rollator). 


WAT DOET VIER HET LEVEN? 

Stichting Vier het Leven organiseert theater-, concert-, film- en museumbezoek met begeleiding voor ouderen die dat niet meer zelfstandig kunnen, willen of durven ondernemen. Cultuur inspireert en verbindt en onder het motto ‘Samen Uit, Samen Genieten’ geven we hier met ons team gestalte aan, zodat wij jaarlijks kunnen rekenen op ongeveer 30.000 deelnames.  


WAT GA JIJ DOEN? 

Met jouw werk draag je bij aan onze missie om ouderen de kans te blijven bieden om het leven te vieren en er samen met anderen op uit te gaan. 

 

Als gastvrouw of gastheer van Vier het Leven begeleid je maximaal 3 ouderen per keer naar het theater, filmhuis of museum. Deelnemende ouderen worden persoonlijk door jou opgehaald, tijdens de voorstelling begeleid en na afloop weer thuisgebracht. Gedurende het uitstapje bied je een ondersteunende arm en warme gezelligheid die nodig is om samen te genieten van een heerlijke middag of avond.  


WAT BIEDEN WIJ JOU? 

Veel plezier, afwisseling, uitdaging en voldoening! Een enthousiast team met passie voor het mooie werk. Ruimte voor eigen initiatief en inbreng. 

Bijwonen van culturele evenementen in jouw regio. Begeleiding om ons digitale systeem onder de knie te krijgen.  

 

Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid aan de slag kunt gaan en je werk met zelfvertrouwen en plezier kunt doen, volg je een basistraining die past bij het vrijwilligerswerk dat je gaat doen. 


Voor meer informatie over Vier het Leven kijk op onze website.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.3 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Stichting Vier het Leven

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. Onze vrijwilligers halen de ouderen (65+) thuis op en samen gaan zij gezellig naar een theatervoorstelling, de film, een concert of naar een museum.