Skip Sidebar

Over ons

Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor.
Dankzij duizenden enthousiaste vrijwilligers is het Rode Kruis overal in Nederland aanwezig. Onze vereniging is opgedeeld in 23 districten, ...

Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningWelzijn
Deel
Vrijwilliger Verbindingsdienst

Vrijwilliger Verbindingsdienst

Structureel werk · 1–4 uur/week
Flexibele locatie
CoördinerenBegeleidingOndersteunend werkHulpverlening
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningWelzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Rode Kruis IJsselland
#50612
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Rode-Kruis-IJsselland/activiteiten/Vrijwilliger-Verbindingsdienst/50612 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Gaat jouw hart sneller kloppen van communicatieapparatuur?

Uitgebreide omschrijving

De verbindingsdienst is verantwoordelijk voor alle communicatie tijdens grootschalige evenementen, maar ook bij calamiteiten. De dienst zorgt ervoor dat het communicatieverkeer technisch soepel verloopt. De benodigde apparatuur moet worden neergezet en aangesloten, zodat alle diensten en hulpverleners kunnen vertrouwen op betrouwbare communicatie via portofoons. Het onderhouden van de apparatuur behoort ook tot de taken van je team. 


Wat krijg jij?

·       Een uitdagende vrijwilligersfunctie in een enthousiast team, waarin je je technische kwaliteiten verder kan ontwikkelen ;

·       De kans om ervaring op te doen met verbindingen in een maatschappelijk relevante organisatie op diverse evenementen;

·       Trainingen ter ondersteuning van de uitoefening van je functie;

·       Vergoeding gemaakte kosten en kilometers.


Wat neem jij mee?

·       Technische kennis én vaardigheden;

·       Beschikbaarheid van minimaal 8 uur per maand;

·       Stressbestendigheid;

·       Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om samen te werken.


Het Rode Kruis

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid. Onze hulpverlening is voortdurend in ontwikkeling.


 

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Rode Kruis IJsselland

Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor.
Dankzij duizenden enthousiaste vrijwilligers is het Rode Kruis overal in Nederland aanwezig. Onze vereniging is opgedeeld in 23 districten, die weer bestaan uit vele lokale vestigingen.
In IJsselland bestaat het Rode Kruis uit negen lokale/regionale vrijwilligersgroepen. Rode Kruis Vechtdal is er daar één van.
Plaatselijk gaat het onder andere om het aanbieden van Evenementenhulp en EHBO-cursussen. Het district coördineert onder meer Noodhulp en Bevolkingszorg, ter ondersteuning van professionele hulpdiensten tijdens rampen en grote incidenten. Zo zijn we altijd dichtbij als mensen in nood zijn.
Voor meer informatie: zie de website https://www.rodekruis.nl/vechtdal/ en https://www.rodekruis.nl/ijsselland/.