Skip Sidebar

Over ons

Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor.
Dankzij duizenden enthousiaste vrijwilligers is het Rode Kruis overal in Nederland aanwezig. Onze vereniging is opgedeeld in 23 districten, ...

Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningWelzijn
Deel
Coördinator Opleidingen (vrijwillig)

Coördinator Opleidingen (vrijwillig)

Structureel werk · 2–6 uur/week
Ommen, Overijssel, Nederland
Activiteiten begeleidenCoördinerenAdministratieHulpverleningZorgBegeleidingSociaal contact
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningWelzijnZorg
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Rode Kruis IJsselland
#72662
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Rode-Kruis-IJsselland/activiteiten/Coordinator-Opleidingen-vrijwillig/72662 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij de spin in het web van vrijwilligers en opleidingen?

Uitgebreide omschrijving

Als coördinator Opleidingen maak je samen met je collega’s in de locatie Vechtdal een jaarplan voor de EHBO herhalingslessen voor de vrijwilligers Evenementenhulp van jouw locatie. Je organiseert de cursussen, je maakt afspraken met de instructeur, regelt het cursusmateriaal en de lesruimte. Je houdt de cursusadministratie bij en verwerkt de gegevens. Daarnaast ben je vraagbaak voor de vrijwilligers m.b.t. de opleidingsmogelijkheden en registreer en signaleer je de geldigheid van certificaten en aantekeningen van de hulpverleners. Je hebt contact met de instructeur, overige coördinatoren in locatie Vechtdal en jouw collega’s bij andere locaties.


Wat krijg jij?

·       Een uitdagende functie waarin je je organisatorische kwaliteiten verder kan ontwikkelen;

·       De kans om ervaring op te doen met EHBO opleidingen en verdiepingscursussen bij het Rode Kruis als maatschappelijk relevante Noodhulp organisatie;

·       Voldoening en zichtbare resultaten van jouw bijdrage;

·       Vergoeding van gemaakte kosten en kilometers.


Wat vragen wij?

·       Je bent een kei in plannen en organiseren en hebt bij voorkeur administratieve ervaring;

·       Je hebt belangstelling voor of ervaring met EHBO gerelateerde opleidingen/cursussen;

·       Je bent sociaal en communicatief vaardig;

·       Je kunt goed omgaan met geautomatiseerde systemen (Office,  vooral Excel, Teams, Rode Kruis software);

·       Je onderschrijft de 7 grondbeginselen van het Rode Kruis.


Geïnteresseerd?

Vragen over deze vrijwilligersfunctie kun je stellen aan Leon Gelderblom via 06 38 21 74 55Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan via de sollicitatieknop.


Het Rode Kruis

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.

Het Rode Kruis wil graag zoveel mogelijk mensen een EHBO-cursus laten volgen. We gebruiken hiervoor een eigen lesmethode en deelnemers ontvangen een Europees erkend certificaat.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Ommen Activiteiten > Rode Kruis IJsselland > Coördinator Opleidingen (vrijwillig)

Over Rode Kruis IJsselland

Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor.
Dankzij duizenden enthousiaste vrijwilligers is het Rode Kruis overal in Nederland aanwezig. Onze vereniging is opgedeeld in 23 districten, die weer bestaan uit vele lokale vestigingen.
In IJsselland bestaat het Rode Kruis uit negen lokale/regionale vrijwilligersgroepen. Rode Kruis Vechtdal is er daar één van.
Plaatselijk gaat het onder andere om het aanbieden van Evenementenhulp en EHBO-cursussen. Het district coördineert onder meer Noodhulp en Bevolkingszorg, ter ondersteuning van professionele hulpdiensten tijdens rampen en grote incidenten. Zo zijn we altijd dichtbij als mensen in nood zijn.
Voor meer informatie: zie de website https://www.rodekruis.nl/vechtdal/ en https://www.rodekruis.nl/ijsselland/.