Skip Sidebar

Over ons

RTV Vechtdal is de lokale omroep voor het Vechtdal. We hebben een open oog voor wat zich afspeelt in onze regio's, in het grotere geheel van het Vechtdal. We streven als RTV Vechtdal naar attente, ...

Buurt & omgeving
Deel
Hoofdredacteur Vechtdal TV

Hoofdredacteur Vechtdal TV

Event
Willem Van De Veldestraat 13, 7731 MZ Ommen, Netherlands
Buurt & omgeving
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting RTV Vechtdal
#41251
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Lokale-Omroep-Dalfsen-Ommen-Nieuwleusen/activiteiten/Hoofdredacteur-Vechtdal-TV/41251 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

RTV Vechtdal/Vechtdal TV is op zoek naar een hoofdredacteur. Als vrijwilliger draagt de hoofdredacteur verantwoordelijkheid voor de omroep.

Uitgebreide omschrijving

De hoofdredacteur overlegt met de leidinggevenden van de afdelingen en de programmaleiders van RTV Vechtdal TV over het realiseren van de doelstellingen van RTV Vechtdal en de criteria die de Mediawet stelt.

De werkzaamheden vereisen over het algemeen oplossingen waarbij de omroepleiding alleen betrokken is op verzoek van de hoofdredacteur.

De hoofdredacteur legt en onderhoudt in overleg met de programmaleiders contacten met voor de lokale omroep belangrijke groeperingen of instellingen.

De hoofdredacteur opereert binnen regelmatig van wezenlijk belang zijnde wisselende omstandigheden, die een oplossing vragen door analytisch, toetsend en verklarend denken. Hij/zij weet deze vraagstukken om te zetten in structurele beleidswijzigingen en deze ook als zodanig vast te leggen. 

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Ommen Activiteiten > Stichting RTV Vechtdal > Hoofdredacteur Vechtdal TV

Over Stichting RTV Vechtdal

RTV Vechtdal is de lokale omroep voor het Vechtdal. We hebben een open oog voor wat zich afspeelt in onze regio's, in het grotere geheel van het Vechtdal. We streven als RTV Vechtdal naar attente, onafhankelijke verslaggeving over wat u en ons bezighoudt, inspireert of aanzet tot actie. Als vrijwilligers werken we aan professionalisering, dat betekent dat we ons steeds proberen te verbeteren.

RTV Vechtdal bestaat uit de volgende afdelingen:
Vechtdal FM, radio
Vechtdal NL, radio
Vechtdal TV, televisie en social media
De content van de tv-zender wordt verzorgd door een redactie, camerateam,
interviewers, technici en een hoofdredacteur.
De radioprogrammering wordt verzorgd door programmaleiders, dj's, technici
programma's en technici buitentechniek.
Het aantal vrijwilligers van RTV Vechtdal bestaat uit 130 personen.