Gastheer/-vrouw bij aanmeldzuilen Isala Zwolle

Gastheer/-vrouw bij aanmeldzuilen Isala Zwolle

Structureel werk · 3–4 uur/week
Dokter Van Heesweg 2, 8025 AB Zwolle, Netherlands
Gastheer/vrouw
Activiteit Delen
Isala Klinieken
#41059
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Isala-Klinieken/activiteiten/Gastheer-vrouw-bij-aanmeldzuilen-Isala-Zwolle/41059 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bezoekers verwelkomen en ontvangen en indien nodig hulp bieden bij het aanmelden bij de aanmeldzuil in de centrale hal en ‘Mijn Isala’. Diverse dagdelen.

Uitgebreide omschrijving

‘Zie je een patiënt of bezoeker vragend om zich heen kijken? Jij bent degene die erop afstapt en vraagt of je kan helpen.’

Patiënten en bezoekers gastvrij verwelkomen en oog hebben voor degenen die het ziekenhuis verlaten; je bent in de centrale hal het eerste aanspreekpunt voor (poli)klinische patiënten en bezoekers. Bij poliklinische patiënten bied je, indien nodig, hulp bij het aanmelden bij de aanmeldzuil in de centrale hal of ‘Mijn Isala’. Je begeleidt/verwijst, waar nodig, de patiënt naar de juiste verpleegafdeling of polikliniek.

De werktijden zijn op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 12:15 uur of van 12:15 tot 16:30 uur.

Isala zou zonder haar vrijwilligers een heel ander Isala zijn. Bij Isala zijn ruim 300 vrijwilligers actief. Onze vrijwilligers zijn een afspiegeling van de maatschappij, van jong tot oud, van scholieren tot mensen met een baan en gepensioneerden. De vrijwilligers zorgen door heel het ziekenhuis voor net dat beetje extra dat onze patiënten nodig hebben. De vrijwilligers zijn een aanvulling op de beroepskrachten en daar zijn we ontzettend blij mee. Vrijwilligers zijn van toegevoegde waarde door een vriendelijk woord, oprechte aandacht, luisteren en tijd bieden aan onze patiënten.

De vrijwilligers zijn onderdeel van het Facilitair Bedrijf, Keten Gastvrijheid. De vrijwilligers worden aangestuurd door de Coördinatoren vrijwilligerswerk.

Op verschillende afdelingen staan vrijwilligers klaar voor onze patiënten en bezoekers. Voor onze locaties in Zwolle zoeken vrijwilligers voor diverse afdelingen. 

Wat bieden wij

  • Wij vergoeden jouw reiskosten maximaal 60 km (buiten Zwolle).
  • Je ontvangt een vrijwilligersovereenkomst.
  • Via verschillende trainingen met betrekking tot gastvrijheid en bedrijfshulpverlening bereiden we je goed voor op je werk als vrijwilliger.
  • Wij zorgen voor kleding waarmee je als vrijwilliger herkenbaar bent in Isala.
  • Je ontvangt ‘Isala’, het magazine van Isala.
  • Onze waardering laten wij blijken door een compliment en verder een kerstgeschenk, een jaarlijks vrijwilligersattentie en een vrijwilligersuitje/een jaarlijkse vrijwilligers bedankavond onder het genot van een hapje en drankje.

Alle vrijwilligers krijgen toegang tot het roosterportaal. Via dit online kanaal heb je toegang tot het rooster en word je op de hoogte gehouden van mededelingen en nieuwsberichten. Ook heb je inzicht in het smoelenboek.


Vrijwilliger kun je al zijn voor één dagdeel per week. Een dagje vrij nemen of lekker op vakantie? Natuurlijk kan dat! Heb je andere vragen? Neem dan contact op met de coördinator vrijwilligerswerk door onderstaande formulier in te vullen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Zwolle Activiteiten > Isala Klinieken > Gastheer/-vrouw bij aanmeldzuilen Isala Zwolle