Hersenstichting zoekt hulp bij collecteorganisatie in gemeente Dalfsen

Hersenstichting zoekt hulp bij collecteorganisatie in gemeente Dalfsen

Taak · 4–8 uur · voor 1 jan 2024
Vanuit huis
FondsenwervingActiviteiten begeleidenGastheer/vrouw
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vacature. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Hersenstichting
#65920
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Hersenstichting/activiteiten/Hersenstichting-zoekt-hulp-bij-collecteorganisatie-in-gemeente-Dalfsen/65920 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wie helpt ons mee met de organisatie van de jaarlijkse Hersenstichting collecteweek in de eerste week van februari in de gemeente Dalfsen?

Uitgebreide omschrijving

Voor de collecteweek eind januari 2024 zoeken we collecteorganisatoren voor Nieuwleusen en andere gebieden binnen de gemeente Dalfsen.

Een organisator is de spin in het web, heeft contact met de regiovertegenwoordiger van de Hersenstichting, regelt ter plaatse de afspraken met de collectant en zorgt voor de financiële afwikkeling. Deeltaken zijn ook mogelijk.


Taken van een organisator: 

• onderhouden van de contacten met de collectantanten

• het maken van een stratenplan (als dat er nog niet is)

• uitdelen en innemen van de collectematerialen

• tellen van de opbrengst

• afstorten van het collectegeld en financiële afwikkeling


Het gaat om een korte klus. De werkzaamheden vinden vooral plaats in januari en in een deel van februari. Er kan ook worden samengewerkt met andere organisatoren binnen de plaats of gemeente.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vacature. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Hersenstichting

De Hersenstichting gelooft dat iedereen zoveel mogelijk uit het leven moet kunnen halen. Wie je ook bent. Welke hersenaandoening je ook hebt.

Meer dan 4 miljoen Nederlanders hebben een hersenaandoening. Van dementie, de ziekte van Parkinson, een beroerte, depressie en migraine tot hersenletsel na een ongeluk. We vinden steeds meer oplossingen om de hersenen gezond te kunnen houden, beter te behandelen en mensen met een hersenaandoening helpen mee te doen in de maatschappij. 
Om dat te bereiken, werken we samen met onderzoekers, professionals, patiënten en het publiek. Met elkaar hebben we één doel voor ogen: gezonde hersenen voor iedereen. Dat is waar we voor staan.