Hersenstichting zoekt collectanten

Hersenstichting zoekt collectanten

Taak · 0–2 uur
Vanuit huis
BuitenFondsenwerving
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Hersenstichting
#47582
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Hersenstichting/activiteiten/Hersenstichting-zoekt-collectanten/47582 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wie helpt ons mee met de jaarlijkse Hersenstichting collecte in de eerste week van februari? Collecteren kan langs de deur met een collectebus of digitaal.

Uitgebreide omschrijving

Voor de landelijke collecteweek van de Hersenstichting zoeken wij collectanten in de hele gemeente Dalfsen.  Van de collectant wordt gevraagd om een uurtje of twee in de collecteweek in eigen wijk of buurt deur aan deur te collecteren. Of een online collectebus aan te maken en te delen. Alle hulp is welkom. De beste tijden om te collecteren zijn tussen 17.00 en 20.00 uur of op zaterdag. Het is maar 1 week per jaar mogelijk om voor de Hersenstichting te collecteren. In 2024 is dat de week van 29 januari t/m 3 februari. Helpt u of help jij mee? Alvast heel hartelijk dank!   

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Hersenstichting

De Hersenstichting gelooft dat iedereen zoveel mogelijk uit het leven moet kunnen halen. Wie je ook bent. Welke hersenaandoening je ook hebt.

Meer dan 4 miljoen Nederlanders hebben een hersenaandoening. Van dementie, de ziekte van Parkinson, een beroerte, depressie en migraine tot hersenletsel na een ongeluk. We vinden steeds meer oplossingen om de hersenen gezond te kunnen houden, beter te behandelen en mensen met een hersenaandoening helpen mee te doen in de maatschappij. 
Om dat te bereiken, werken we samen met onderzoekers, professionals, patiënten en het publiek. Met elkaar hebben we één doel voor ogen: gezonde hersenen voor iedereen. Dat is waar we voor staan.