Skip Sidebar
HandicapNL

HandicapNL

Non-profit

Over ons

Wij geloven in de kracht, het lef en het doorzettingsvermogen van mensen. Om hen daarin te ondersteunen, hebben wij tientallen trainingen, projecten, onafhankelijke informatie en contactgroepen ...

Mensen met een beperkingSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deel

Collectant

0–2 uur/week · 27 sep – 2 okt
Dalfsen, Overijssel, Nederland
Mensen met een beperkingSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Aanmeldingen sluiten in 5 days.
Deel activiteit
#44905
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/HandicapNL3/activiteiten/Collectant/44905 om je aan te melden

Samenvatting

Voor HandicapNL in de gemeente Dalfsen zijn wij op zoek naar mensen die ons kunnen helpen collecteren.

Uitgebreide omschrijving

Om hun kansen te vergroten en hét verschil te maken vragen wij slechts een paar uur van uw tijd om in een aantal straten te collecteren. Vooraf wordt hoe het collecteren werkt uitgelegd en in overleg waar er gelopen kan worden.


Met de opbrengst van de collecte worden landelijke, regionale en lokale projecten gerealiseerd. Zo worden o.a. rolstoeltrainingen verzorgd voor maximale zelfstandigheid, vriendschapsprojecten georganiseerd voor jongeren met een handicap en worden mantelzorgers ondersteund zodat zij ook aan hun eigen leven toekomen.

HandicapNL zorgt dat iedereen met een handicap de kansen en handvatten krijgt om écht het maximale uit het leven te halen. 

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Over HandicapNL

Wij geloven in de kracht, het lef en het doorzettingsvermogen van mensen. Om hen daarin te ondersteunen, hebben wij tientallen trainingen, projecten, onafhankelijke informatie en contactgroepen. Om het beste uit jezelf te halen. Voor mensen met een handicap én voor hun naasten.
Aanmeldingen sluiten in 5 days.
Deel activiteit