Leid(st)er/train(st)er Oldstars Tafeltennis

Leid(st)er/train(st)er Oldstars Tafeltennis

Structureel werk · 2 uur/week
Smidswegje 4, 7721 CM Dalfsen, Nederland
Activiteiten begeleidenSportTrainingSociaal contact
WelzijnSport & RecreatieOuderen
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Dalfser Tafeltennnisvereniging
#50270
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Dalfser-Tafeltennnisvereniging/activiteiten/Leidstertrainster-Oldstars-Tafeltennis/50270 om je aan te melden

Samenvatting

Per september 2022 wil DTV'84 starten met Oldstars Tafeltennis. Daarvoor zoeken wij een leid(st)er voor een dagdeel per week.

Uitgebreide omschrijving

Met OldStars ontwikkelt het Ouderenfonds de ouderenvriendelijke sportvereniging. Het uitgangspunt van OldStars is de positieve bijdrage van het verenigingsleven aan de levenskwaliteit van ouderen. OldStars zet sport in als middel om ouderen op een laagdrempelige manier te laten bewegen, samen te laten komen, mee te laten doen en betekenisvol te laten zijn binnen de club. Het gaat om: laagdrempelig bewegen, meedoen, ontmoeten en eigen regie behouden.


Wij zoeken 1 of 2 leid(st)ers die het leuk vinden om samen met een groep te bewegen op een dagdeel per week (gedurende 2 uur). Wij kunnen u - namens het Ouderenfonds - een inspiratiedag aanbieden waarin verschillende bewegingsvormen aan de orde komen. Vindt u het leuk voor een groep te staan en vindt u het leuk om te bewegen? Meld u dan aan, dan nemen wij contact met u op.

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Dalfser Tafeltennnisvereniging

DTV’84 anno nu: een dijk van een vereniging in een prachtige accommodatie. Jong en oud beleeft er tafeltennisplezier in een prettige sfeer.