Digimaatje

Digimaatje

Structureel werk · 1–3 uur/week · Start vanaf 4 jun 2021
Flexibele locatie
Ondersteunend werkBegeleidingBestuurSociaal contactTrainingComputer
OnderwijsKunst & cultuurKinderen & Jongeren
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Bibliotheek Dalfsen/Nieuwleusen
#41541
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Bibliotheek-DalfsenNieuwleusen/activiteiten/Digimaatje/41541 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als begeleider van de cursussen Digisterker en Klik & Tik ondersteun je mensen bij het onder de knie krijgen van digitale basisvaardigheden.

Uitgebreide omschrijving

In deze cursussen leren mensen omgaan met de computer, e-mail, social media en het werken met DigiD. Jij krijgt alle informatie die je nodig hebt om de cursus te kunnen geven. Voor Digisterker geldt dat er eerst een speciale trainingsdag wordt aangeboden.


De cursussen worden gegeven in Dalfsen, Lemelerveld, Nieuwleusen en Oudleusen. Elke cursus wordt begeleid door meerdere vrijwilligers. De cursussen worden op een vast moment in de week gegeven en verschillen in het aantal bijeenkomsten. Bij voorkeur ben je 1 dagdeel per week beschikbaar.


Ben je van nature vriendelijk en heb je een flink portie geduld? Heb je affiniteit met de (vaak oudere) doelgroep en vind je het leuk om je kennis van diverse apparatuur (zoals laptop, tablet, smartphone en e-reader) te delen? Meld je dan aan als digimaatje!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Bibliotheek Dalfsen/Nieuwleusen

De bibliotheek is er voor jou! Boeken, cursussen, informatie, digitaal meedoen. Bij de bibliotheek vind je het allemaal.