Experts

Bas Schulz

Bas is freelance event producer & cultureel adviseur

 


Kennisgebieden:

Organiseren van evenementen, projectmanagement, cultureel ondernemen


Profiel:

Ervaren freelance event producent en -manager. Heeft in de afgelopen 10 jaar voor zeer diverse partijen gewerkt zoals o.a. Mojo Concerts, Niek van der Sprong Culturele Producties (Bevrijdingsfestival Overijssel), LOC7000 en Libéma (o.a. IJsselhallen Zwolle). Daarnaast veel georganiseerd op eigen titel, van muziekfestivals tot beurzen. Werkt graag voor en met mensen, sociaal cultureel adviserend, verbindend en organisatorisch meedenkend. Werkt daarnaast als adviseur en houdt zich graag bezig met conceptontwikkeling, professionalisering en organisatie voor en met (cultureel) ondernemers.

Stefan Keijzer

Stefan is manager bij Kulturhus De Spil in Nieuwleusen.Kennisgebieden:

Organiseren, fondsenwervingProfiel:

Heb je een mooi maatschappelijk plan, idee, project dat je wilt uitvoeren, maar geen idee hoe het project van de grond te krijgen? Stefan helpt je bij het maken van verbinding. Hoe kun je andere organisaties enthousiast maken over jou plannen en vooral: hoe financier in mijn plannen? Er is veel mogelijk. Even sparren? Laat het weten.

Gjaltema

Gjaltema Assurantiën & makelaardij.
Kennisgebieden:

Verzekeringen en financiënProfiel:

Gjaltema kan helpen met bankzaken, financieringsvragen of vragen over verzekeringen.

Praktijkloket Deltion College

MBO 2, 3 en 4


Kennisgebieden:

250 verschillende opleidingen op verschillende niveaus.


Profiel:

Studenten van allerlei opleidingen willen hun praktijkopdrachten graag live, in een realistische leeromgeving, uitvoeren. Ze krijgen op die manier niet alleen vakkennis maar trainen ook andere beroeps- en werknemersvaardigheden. Het leerproces sluit zo ook beter aan op de praktijk.

De inzet van studenten kan helpen bij de organisatie van een project maar kan ook een andere, nieuwe kijk op je organisatie opleveren. Als organisatie heb je vroegtijdig toegang tot een grote talentpool wat eventueel nieuwe vrijwilligers voor de toekomst kan betekenen.

Bestuurscoaches

Margot Seip

Margot is een ervaren leidinggevende met bestuurlijke en strategische ervaring.


Kennisgebieden:

Verandermanagement, HRProfiel:

Margot heeft bestuurlijke en strategische ervaring in directie, management en human resources functies binnen de sector Verpleging, Verzorging en thuiszorg. Zij is ondernemend, denkt kritisch analytisch en is in staat vanuit een helicopterview zaken praktisch te benaderen. Haar integrale bedrijfskundige ervaring in zowel de lijn als de ondersteuning binnen de gezondheidszorg komen daarbij goed van pas. Haar passie ligt in het verbinden en stimuleren van eigen initiatief en verander strategieën. Met plezier zet zij haar kennis en ervaring in bij het verder op weg helpen van bestuur en organisatie.

Cor de Feyter

Cor is organisatieadviseur.
Kennisgebieden:

Visie ontwikkeling, beleid; speciaal geïnteresseerd in de maakindustrie en innovatie.


Profiel:

Cor heeft ervaring in beleidsplannen opstellen, bijv. in telecom, havenbedrijven, provincies en luchtvaart. Projecten over besturen onder druk.

In de regio bestuurslid van RTV Vechtdal. Voor vrijwilligersbeleid brainstorm sessies bijv. over kernwaarden en identiteit; samenwerking tussen omroepen; relaties met de lokale en landelijke politiek.

Gerda Bruggeman

Gerda is gepensioneerd (project) manager.Kennisgebieden:

Management, projectleiding, vernieuwingProfiel:

Gerda heeft ruime ervaring in het besturen van organisaties in zorg en welzijn. Daarnaast was en is zij nog steeds projectmatig ondersteunend en bestuurlijk actief in diverse besturen van vrijwilligers stichtingen. Zij is erop gericht om zaken te vernieuwen en coachend gezamenlijk een nieuwe koers te vinden. Haar aanpak is praktijkgericht en zij verbindt graag kennis, mensen en expertise.

Roel Wink

Roel is een ervaren HRM-adviseur en coach, loopbaanadviseur en opleider.Kennisgebieden:

HRM, loopbaanadvies


Profiel:

Roel heeft zo’n 20 jaar als hrm-adviseur gewerkt in diverse organisaties en is sinds 25 jaar werkzaam als coach, loopbaanadviseur en opleider.

Daarnaast was hij als vrijwilliger actief als bestuurder in een aantal sportverenigingen en in een alfabetiseringsproject uitmondend in een educatief beraad. Ook was hij zo’n 12 jaar bestuurder van kulturhus De Trefkoele. Daar hield hij zich vooral bezig met het verbeteren van het personeelsbeleid en het ontwikkelen van een kwalitatieve samenwerking.

Hij weet dat het leven soms overgangen kent. Overal, dus ook in besturen van vrijwilligersorganisaties, komt dat voor. Soms gaat dat vanzelf maar het kan ook zijn dat men even een goede en objectieve buitenstaander en gesprekspartner nodig heeft om een eigen antwoord te vinden op de signalen die zo’n overgang kenmerken. De vernieuwing die dat brengt vraagt weliswaar even tijd maar leidt met een goede begeleiding tot een duurzame en effectieve versnelling in de ontwikkeling. Roel is graag zo’n gesprekspartner.