Experts

Bas Schulz

Bas is freelance event producer & cultureel adviseur

 

Kennisgebieden:

Organiseren van evenementen, projectmanagement, cultureel ondernemen


Profiel:

Ervaren freelance event producent en -manager. Heeft in de afgelopen 10 jaar voor zeer diverse partijen gewerkt zoals o.a. Mojo Concerts, Niek van der Sprong Culturele Producties (Bevrijdingsfestival Overijssel), LOC7000 en Libéma (o.a. IJsselhallen Zwolle). Daarnaast veel georganiseerd op eigen titel, van muziekfestivals tot beurzen. Werkt graag voor en met mensen, sociaal cultureel adviserend, verbindend en organisatorisch meedenkend. Werkt daarnaast als adviseur en houdt zich graag bezig met conceptontwikkeling, professionalisering en organisatie voor en met (cultureel) ondernemers.

Stefan Keijzer

Stefan is manager bij Kulturhus De Spil in Nieuwleusen.


Kennisgebieden:

Organiseren, fondsenwervingProfiel:

Heb je een mooi maatschappelijk plan, idee, project dat je wilt uitvoeren, maar geen idee hoe het project van de grond te krijgen? Stefan helpt je bij het maken van verbinding. Hoe kun je andere organisaties enthousiast maken over jou plannen en vooral: hoe financier in mijn plannen? Er is veel mogelijk. Even sparren? Laat het weten.

Gjaltema

Gjaltema Assurantiën & makelaardij.Kennisgebieden:

Verzekeringen en financiënProfiel:

Gjaltema kan helpen met bankzaken, financieringsvragen of vragen over verzekeringen.

Bestuurscoaches

Margot Seip

Margot is een ervaren leidinggevende met bestuurlijke en strategische ervaring.


Kennisgebieden:

Verandermanagement, HRProfiel:

Margot heeft bestuurlijke en strategische ervaring in directie, management en human resources functies binnen de sector Verpleging, Verzorging en thuiszorg. Zij is ondernemend, denkt kritisch analytisch en is in staat vanuit een helicopterview zaken praktisch te benaderen. Haar integrale bedrijfskundige ervaring in zowel de lijn als de ondersteuning binnen de gezondheidszorg komen daarbij goed van pas. Haar passie ligt in het verbinden en stimuleren van eigen initiatief en verander strategieën. Met plezier zet zij haar kennis en ervaring in bij het verder op weg helpen van bestuur en organisatie.

Cor de Feyter

Cor is organisatieadviseur.Kennisgebieden:

Visie ontwikkeling, beleid; speciaal geïnteresseerd in de maakindustrie en innovatie.


Profiel:

Cor heeft ervaring in beleidsplannen opstellen, bijv. in telecom, havenbedrijven, provincies en luchtvaart. Projecten over besturen onder druk.

In de regio bestuurslid van RTV Vechtdal. Voor vrijwilligersbeleid brainstorm sessies bijv. over kernwaarden en identiteit; samenwerking tussen omroepen; relaties met de lokale en landelijke politiek.

Gerda Bruggeman

Gerda is gepensioneerd (project) manager.Kennisgebieden:

Management, projectleiding, vernieuwingProfiel:

Gerda heeft ruime ervaring in het besturen van organisaties in zorg en welzijn. Daarnaast was en is zij nog steeds projectmatig ondersteunend en bestuurlijk actief in diverse besturen van vrijwilligers stichtingen. Zij is erop gericht om zaken te vernieuwen en coachend gezamenlijk een nieuwe koers te vinden. Haar aanpak is praktijkgericht en zij verbindt graag kennis, mensen en expertise.