Skip Sidebar

Over ons

Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor.
Dankzij duizenden enthousiaste vrijwilligers is het Rode Kruis overal in Nederland aanwezig. Onze vereniging is opgedeeld in 23 districten, ...

Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningWelzijn
Deel
Vrijwilliger social media

Vrijwilliger social media

Structureel werk · Flexibele uren
Vanuit huis
Lezen & schrijvenSociale mediaMarketing & Communicatie
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningWelzijn
1 plaats over.
Activiteit Delen
Rode Kruis IJsselland
#65632
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Rode-Kruis-IJsselland/activiteiten/Vrijwilliger-social-media/65632 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb je ervaring met content creatie voor Facebook, Instagram en Linkedin? Dan zoeken we jou om het Rode Kruis in Overijssel goed op de kaart te houden.

Uitgebreide omschrijving

Ben jij vaak op social media te vinden? Heb je ervaring met content creatie (beeld en copy) voor Facebook, Instagram en Linkedin? Dan zoeken we jou om het Rode Kruis in Overijssel goed op de kaart te zetten en te houden. Je bent verantwoordelijk voor de content(planning) van onze social media accounts. Soms maak je zelf content, soms plaats je iets door vanuit de locaties in de districten of vanuit het landelijke of internationale Rode Kruis. Je publiceert, monitort, beantwoordt vragen en analyseert. Zo draag je bij aan consistente zichtbaarheid van het Rode Kruis in Overijssel.


Wij bieden:

·       Een flexibele en zelfstandige vrijwilligersfunctie

·       Vergoeding van gemaakte kosten en kilometers, verzekering tijdens de uitvoering van je werkzaamheden voor het Rode Kruis


We vragen van jou:

·       MBO+ werk- en denkniveau en ervaring op het gebied van social media

·       Handigheid in het vinden of maken van beeldmateriaal (zowel foto’s als filmpjes) per type social media, plus een vlotte pen

·       Initiatiefrijk en in staat om op basis van analyse de social media kanalen steeds verder te ontwikkelen

·       Flexibiliteit in je tijd (4-8 uur per week)

·       Bereidheid om je voor langere tijd als vrijwilliger in te zetten voor het Rode Kruis

·       Je onderschrijft de zeven grondbeginselen van het Rode Kruis (menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid)

·       Je woont bij voorkeur in Overijssel


Het Nederlandse Rode Kruis helpt mensen in nood, om de hoek en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt, dát is waar wij voor staan. Wij doen dit met vele vrijwilligers die zich dagelijks inzetten. Helden die een stap vooruit zetten als het spannend wordt. Die de schouders eronder zetten als het nodig is. Zodat in tijden van nood niemand alleen staat. Ook internationaal bieden wij mensen in nood, die kwetsbaar zijn of slachtoffer van een natuurramp of crisis, integrale humanitaire hulp. Help jij ons mee?

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Rode Kruis IJsselland

Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor.
Dankzij duizenden enthousiaste vrijwilligers is het Rode Kruis overal in Nederland aanwezig. Onze vereniging is opgedeeld in 23 districten, die weer bestaan weer uit vele lokale vestigingen.
In Ijsselland bestaat het Rode Kruis uit negen lokale vrijwilligersgroepen. Dalfsen is er daar een van.
Plaatselijk gaat het onder andere om het aanbieden van Evenementenhulp en EHBO-cursussen. Het district coördineert onder meer Noodhulp en Bevolkingszorg, ter ondersteuning van professionele hulpdiensten tijdens rampen en grote incidenten. Zo zijn we altijd dichtbij als mensen in nood zijn.