Groene vingers voor de binnentuinen van Isala

Groene vingers voor de binnentuinen van Isala

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 26 sep 2023
Dokter Van Heesweg 2, 8025 AB Zwolle, Netherlands
TuinierenOnderwijs
Natuur & Milieu
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Isala Klinieken
#70654
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Isala-Klinieken/activiteiten/Groene-vingers-voor-de-binnentuinen-van-Isala/70654 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vrijwilligers voor het groen in de binnentuinen van het ziekenhuis in Zwolle; het onderhouden van plantenbakken, biodiversiteit vergroten, verwelkomen patienten

Uitgebreide omschrijving

Wie ben je en wat breng je mee?

·        Je bent een gastvrije persoonlijkheid, die goed kan luisteren en steun kan bieden met respect voor de grenzen en de belevingswereld van de patiënt. Je bent geduldig en creatief in de omgang met de doelgroep waar je mee gaat werken.

·        Je functioneert niet alleen zelfstandig maar ook in teamverband, waarbij je feedback kan ontvangen en geven. Je houdt je aan gemaakte afspraken.

·        Je bent in staat een goed contact te (onder)houden met de beroepskrachten op de afdeling en de naasten van de patiënt.

·        Je houdt privacygevoelige zaken voor jezelf.

·        Je spreekt en begrijpt de Nederlandse taal.


Wat bieden wij?

We heten je van harte welkom in onze groep vrijwilligers en bieden je diverse themabijeenkomsten. In één van de themabijeenkomsten leer je onder andere hoe je kunt communiceren met kwetsbare, soms verwarde patiënten.

Daarnaast bieden we verschillende andere trainingen met betrekking tot gastvrijheid en bedrijfshulpverlening. Zo bereiden we je goed voor op je rol als vrijwilliger.


Regelmatig organiseren we koffiemomenten om met elkaar de ervaringen te delen.


Wij vergoeden jouw reiskosten tot maximaal 60 kilometer (buiten Zwolle of Meppel).


Wij zorgen voor kleding waarmee je als vrijwilliger herkenbaar bent in Isala.


Onze waardering laten wij blijken door een compliment, een kerstgeschenk, een jaarlijkse vrijwilligersattentie en een gezellige jaarlijkse vrijwilligers-bedankavond.

In een vrijwilligers overeenkomst leggen we samen zaken vast.


We bepalen samen de momenten van inzet. Je krijgt toegang tot het roosterportaal. Via dit online kanaal heb je toegang tot het rooster en word je op de hoogte gehouden van mededelingen en nieuwsberichten.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Zwolle Activiteiten > Isala Klinieken > Groene vingers voor de binnentuinen van Isala