Skip Sidebar

Over ons

De bibliotheek is er voor jou! Boeken, cursussen, informatie, digitaal meedoen. Bij de bibliotheek vind je het allemaal.

OnderwijsKunst & cultuurKinderen & Jongeren
Deel

Vrjiwilliger Publieksservice Bibliotheek Dalfsen

3 uur/week
Dalfsen, Overijssel, Nederland
Lezen & schrijvenGastheer/vrouwActiviteiten begeleiden
Kunst & cultuurBuurt & omgeving
Deel activiteit
#46405
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl/o/Bibliotheek-DalfsenNieuwleusen/activiteiten/Vrjiwilliger-Publieksservice-Bibliotheek-Dalfsen/46405 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Gastvrije doeners voor de publieksservice van Bibliotheek Dalfsen, vestiging Dalfsen.

Uitgebreide omschrijving

We zoeken mensen die het leuk vinden om als gastheer/vrouw in de bibliotheekruimte aanwezig te zijn. Je zorgt voor het op orde houden van de boekencollectie en helpt mee met het inrichten van de ruimten en gaat met klanten in gesprek. Je helpt bij het vinden en uitlenen van het juiste boek, beantwoordt vragen en verwijst door. Je bent goed op de hoogte van de activiteiten van de Bibliotheek en helpt deze te faciliteren als ze plaatsvinden in de Bibliotheekruimte. Kortom, gastvrije doeners die een dagdeel per week pro-actief meehelpen!

Voor onze vestiging in Dalfsen zoeken wij vrijwilligers voor 3 uur per week op vrijdagmiddag

Voor onze vestiging in Lemelerveld zoeken wij vrijwilligers voor 3 uur per week op de maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Dalfsen > Dalfsen Activiteiten > Bibliotheek Dalfsen/Nieuwleusen > Vrjiwilliger Publieksservice Bibliotheek Dalfsen

Over Bibliotheek Dalfsen/Nieuwleusen

De bibliotheek is er voor jou! Boeken, cursussen, informatie, digitaal meedoen. Bij de bibliotheek vind je het allemaal.
Deel activiteit